Luca Pacioni

Nationaliteit: ITA | Geboortedatum: 13.08.1993 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2021Eolo - KometaITA111100000000
2020Androni Giocattoli - SidermecITA1421221000000000
2019ITA4103700110100
2018Wilier Triestina - Selle ItaliaITA310333103300000000
2017ITA1212121200000000
2016ITA11000000000
2015ITA11000000000
52336041815300110100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
202012.01Vuelta al Tachira, VEN12.226-152
1. Luca Pacioni (ITA); 2. Isaac Simon Yaguaro Flores (VEN); 3. Yonathan Salinas (VEN)
201823.03Tour de Langkawi, MAS62.HC24-222
1. Luca Pacioni (ITA); 2. Riccardo Minali (ITA); 3. Mohamed Harrif Saleh (MAS)
201815.03Tour of Taiwan, TPE52.124-214
1. Luca Pacioni (ITA); 2. Raymond Kreder (NED); 3. Lucas Sebastian Haedo (ARG)
201821.01La Tropicale Amissa Bongo (Tabo), GAB72.124-161
1. Luca Pacioni (ITA); 2. Brenton Jones (AUS); 3. Youcef Reguigui (ALG)
201710.09Tour of China, CHN12.124-028
1. Luca Pacioni (ITA); 2. Liam Bertazzo (ITA); 3. Siarhei Papok (BLR)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202115.063Adriatica Ionica Race, ITA12.1Sprint
202030.083Tour of Hungary, HUN22.1
202014.022Tour de Langkawi, MAS82.PS
202013.012Vuelta al Tachira, VEN22.2
202012.011Vuelta al Tachira, VEN12.2
201918.073Tour of Qinghai Lake, CHN52.HC
201916.072Tour of Qinghai Lake, CHN32.HC
201928.053Tour of Taiyuan, CHN32.2
201903.043Giro di Sicilia, ITA12.1
201923.03127Milano - Sanremo, ITA1.WT
201830.072Tour of Qinghai Lake, CHN92.HC
201828.072Tour of Qinghai Lake, CHN72.HC
201824.072Tour of Qinghai Lake, CHN32.HC
201823.073Tour of Qinghai Lake, CHN22.HC
201802.062Tour de Korea, KOR42.1
201825.033Tour de Langkawi, MAS82.HC
201823.031Tour de Langkawi, MAS62.HC
201815.031Tour of Taiwan, TPE52.1
201821.011La Tropicale Amissa Bongo (Tabo), GAB72.1
201816.012La Tropicale Amissa Bongo (Tabo), GAB22.1
201710.091Tour of China, CHN12.1
201705.072Sibiu Cycling Tour, ROU02.1ITT
201619.052Tour of Bihor, ROU02.2ITT
201503.052Circuito del Porto - Trofeo Arvedi, ITA1.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
202013.01Vuelta al Tachira, VEN22.2
202012.01Vuelta al Tachira, VEN12.2
201710.09Tour of China, CHN12.1
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI