Donato Piazza

Nationaliteit: ITA | Geboortedatum: 02.01.1930 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
1956ITA132513251101111100
1955ITA342834282200022000
1954ITA101000000000
1953ITA11110011101100
49544954330122331200

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
195610.06Giro d'Italia, ITA2226-159
1. Donato Piazza (ITA); 2. Mario Baroni (ITA); 3. Riccardo Filippi (ITA)
195507.05Vuelta a Espana, SPA1425-125
1. Donato Piazza (ITA); 2. Mariano Corrales Lausín (SPA); 3. Francisco Alomar Florit (SPA)
195504.05Vuelta a Espana, SPA1125-122
1. Donato Piazza (ITA); 2. Philippe Agut (FRA); 3. Francisco Alomar Florit (SPA)
195527.02Sassari - Cagliari, ITA25-056
1. Donato Piazza (ITA); 2. Vincenzo Zucconelli (ITA); 3. Bruno Monti (ITA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
195606.082Ronde van Nederland, NED1
195610.061Giro d'Italia, ITA22
195619.035Milano - Sanremo, ITA
19563Trofeo Baracchi, ITATTT - 2
195525.052Giro d'Italia, ITA11
195507.051Vuelta a Espana, SPA14
195504.051Vuelta a Espana, SPA11
195527.021Sassari - Cagliari, ITA
19543Trofeo Baracchi, ITATTT - 2
195312.042Paris - Roubaix, FRA
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI