Jérôme Pineau

Nationaliteit: FRA | Geboortedatum: 02.01.1980 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2015IAM CyclingFRA1110211200
2014FRA242411411400
2013Omega Pharma - Quick StepFRA474722112100
2012Omega Pharma - Quick StepFRA12612611311300
2011Quick StepFRA1255125522222200
2010Quick StepFRA122612261200012000
2009Quick StepFRA61061000002000
2008Bouygues TelecomFRA61261210002100
2007Bouygues TelecomFRA171700001000
2006Bouygues TelecomFRA11711710002000
2005Bouygues TelecomFRA121200000100
2004Brioches la BoulangèreFRA41451841451800000000
2003Brioches La BoulangèreFRA2518251800000000
2002BonjourFRA1321911210001000
9428272840626511261261171400

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201104.09G.P. Jef Scherens (Leuven), BEL1.131-246
1. Jérôme Pineau (FRA); 2. Kenny Dehaes (BEL); 3. Guillaume Van Keirsbulck (BEL)
201013.05Giro d'Italia, ITA5GT30-132
1. Jérôme Pineau (FRA); 2. Julien Fouchard (FRA); 3. Yukiya Arashiro (JPN)
200407.10Paris - Bourges, FRA1.224-279
1. Jérôme Pineau (FRA); 2. Martin Elmiger (ZWI); 3. Davide Rebellin (ITA)
200413.08Tour de l'Ain, FRA2.324-224
1. Jérôme Pineau (FRA); 2. Leif Hoste (BEL); 3. Jurgen Van Goolen (BEL)
200410.08Tour de l'Ain, FRA12.324-221
1. Jérôme Pineau (FRA); 2. Leif Hoste (BEL); 3. Jurgen Van Goolen (BEL)
200429.02Clasica de Almeria, SPA1.324-058
1. Jérôme Pineau (FRA); 2. Thomas Voeckler (FRA); 3. Benjamin Noval Gonzalez (SPA)
200312.08Tour de l'Ain, FRA12.323-223
1. Jérôme Pineau (FRA); 2. Samuel Dumoulin (FRA); 3. Régis Lhuiller (FRA)
200303.08Polynormande, FRA1.323-214
1. Jérôme Pineau (FRA); 2. Mickael Pichon (FRA); 3. Walter Bénéteau (FRA)
200231.03Tour de Normandie, FRA2.522-089
1. Jérôme Pineau (FRA); 2. Jörgen Bo Petersen (DEN); 3. Arkadiusz Wojtas (POL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201531.05DNFGiro d'Italia, ITAGT
201512.04DNFParis - Roubaix, FRA1.WT
201522.0376Milano - Sanremo, ITA1.WT
201405.10DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201427.0758Tour de France, FRAGT
201427.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201413.04DNFParis - Roubaix, FRA1.WT
201406.0476Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201321.07159Tour de France, FRAGT
201326.05124Giro d'Italia, ITAGT
201321.0427Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201229.09DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201222.07112Tour de France, FRAGT
201205.053Quatre Jours de Dunkerque, FRA22.HC
201222.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201217.0348Milano - Sanremo, ITA1.WT
201104.091G.P. Jef Scherens (Leuven), BEL1.1
201124.0754Tour de France, FRAGT
201129.0583Giro d'Italia, ITAGT
201124.0420Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201119.0384Milano - Sanremo, ITA1.WT
201130.012La Tropicale Amissa Bongo (Tabo), GAB62.1
201020.053Giro d'Italia, ITA12GT
201013.051Giro d'Italia, ITA5GT
200925.083Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA12.1
200919.052Vuelta a Catalunya, SPA12.PT
200906.043Vuelta al Pais Vasco, SPA12.PT
200929.032Brabantse Pijl, BEL1.1
200911.023Trofeo Cala Bona-Cala Rajada / Trofeo Soller, SPA1.1
200910.023Trofeo Manacor / Trofeo Pollenca, SPA1.1
200817.093G.P. Wallonie, BEL1.1
200822.083Tour du Limousin, FRA42.1
200803.082Polynormande, FRA1.1
200805.073Tour de France, FRA1GT
200831.054A Travers Le Morbihan - G.P. de Plumelec, FRA1.1
200820.0410Amstel Gold Race, NED1.PT
200815.042Paris - Camembert, FRA1.1
200810.032Paris - Nice, FRA12.HIS
200717.033Paris - Nice, FRA62.PT
200610.033Paris - Nice, FRA52.PT
200517.049Amstel Gold Race, NED1.PT
200501.043Route Adelie Vitre, FRA1.1
200407.101Paris - Bourges, FRA1.2
200415.093G.P. Wallonie, BEL1.2
200405.093Hessen Rundfahrt, DUI2.3
200403.093Hessen Rundfahrt, DUI32.3
200422.083Meisterschaft von Zürich, ZWICDM
200413.081Tour de l'Ain, FRA2.3
200412.082Tour de l'Ain, FRA32.3
200411.083Tour de l'Ain, FRA22.3
200410.081Tour de l'Ain, FRA12.3
200420.053Midi Libre, FRA22.1
200419.053Midi Libre, FRA12.1
200409.052Clasica a Alcobendas, SPA22.3
200402.053Polymultipliee, FRA1.3
200429.021Clasica de Almeria, SPA1.3
200315.083Tour de l'Ain, FRA2.3
200312.081Tour de l'Ain, FRA12.3
200303.081Polynormande, FRA1.3
200331.055A Travers Le Morbihan - G.P. de Plumelec, FRA1.3
200304.053Polymultipliee, FRA1.3
200320.043Tour de Vendee, FRA1.3
200217.072Tour de France, FRA10GT
200231.031Tour de Normandie, FRA2.5
200226.033Tour de Normandie, FRA12.5
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200403.09Hessen Rundfahrt, DUI32.3
200413.08Tour de l'Ain, FRA52.3
200412.08Tour de l'Ain, FRA32.3
200411.08Tour de l'Ain, FRA22.3
200410.08Tour de l'Ain, FRA12.3
200312.08Tour de l'Ain, FRA12.3
200231.03Tour de Normandie, FRA62.5
200230.03Tour de Normandie, FRA52.5
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2009Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA2.1