Kiril Pospeev

Nationaliteit: UKR | Geboortedatum: 30.12.1975 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2004UKR252500000000
2003Domina Vacanze - ElitronUKR0000000000
2002Acqua & SaponeUKR171700000000
2001Cantina Tollo - Acqua & SaponeUKR11111100000000
1998UKR16000000000
1997UKR24000000000
1723141300000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200101.07N.K. Oekraïne, UKRNC25-184
1. Kiril Pospeev (UKR); 2. Sergiej Sawieliew (UKR); 3. Sergiy Adveyev (UKR)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200409.042Circuit de la Sarthe - Pays de la Loire, FRA42.3
200408.032Trofeo dell'Etna, ITA1.3
200206.063Euskal Bizikleta, SPA22.1
200101.071N.K. Oekraïne, UKRNC
199824.093Tour of Yugoslavia, YUG2.5
199716.083Tour of Malopolska, POL32.5
199715.082Tour of Malopolska, POL22.5
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2002Ster Elektrotoer, NED2.3