Eddy Seigneur

Nationaliteit: FRA | Geboortedatum: 15.02.1969 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2004R.A.G.T. SemencesFRA22211100000000
2003Jean DelatourFRA3315331500000000
2002Jean DelatourFRA11111100000000
2001FRA1382200000000
2000FRA111100000000
1998GAN / Crédit AgricoleFRA0000000000
1997La Française des JeuxFRA285143600000000
1996GANFRA332611100000000
1995GANFRA11711710001000
1994GANFRA36541365411100012000
1993GANFRA314213142110001000
1992ZFRA202000000000
1990FRA101000000000
19451310613366861300014000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200405.09Duo Normand, FRANatTTT - 235-202
1. Eddy Seigneur (FRA), Frédéric Finot (FRA); 2. Benjamin Levecot (FRA), Noan Lelarge (FRA); 3. Sandy Casar (FRA), Carlos Da Cruz (FRA)
200424.06N.K. Frankrijk I.T.T., FRANCTITT35-129
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Christophe Moreau (FRA); 3. Frédéric Finot (FRA)
200326.06N.K. Frankrijk I.T.T., FRANCTITT34-131
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Stéphane Barthe (FRA); 3. Nicolas Portal (FRA)
200331.05Volta a Alentejo, POR52.3ITT34-105
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Alexei Markov (RUS); 3. Victor Manuel Gamito Gomes (POR)
200328.05Volta a Alentejo, POR12.334-102
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Andrei Zintchenko (RUS); 3. Luis Miguel Sarreira (POR)
200227.06N.K. Frankrijk I.T.T., FRANCTITT33-132
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. David Moncoutié (FRA); 3. Laurent Lefevre (FRA)
200101.05Circuit de Lorraine - Circuit des Mines, FRA72.5ITT32-075
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Jukka Heinikaien (FIN); 3. Sven Montgomery (ZWI)
199704.05Circuit de Lorraine - Circuit des Mines, FRA2.528-078
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Denis Leproux (FRA); 3. Frédéric Gabriel (FRA)
199701.05Circuit de Lorraine - Circuit des Mines, FRA32.5ITT28-075
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Martial Locatelli (FRA); 3. Denis Leproux (FRA)
199631.08Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA2.527-197
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Jacky Durand (FRA); 3. Emmanuel Hubert (FRA)
199631.08Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA52.5ITT27-197
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Jacky Durand (FRA); 3. Emmanuel Hubert (FRA)
199615.08N.K. Frankrijk I.T.T., FRANCTITT27-181
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Laurent Brochard (FRA); 3. Christophe Moreau (FRA)
199525.06N.K. Frankrijk, FRANC26-130
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Jean-Claude Colotti (FRA); 3. Laurent Madouas (FRA)
199424.07Tour de France, FRA21GT25-159
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Frankie Andreu (USA); 3. Bo Hamburger (DEN)
199408.05Quatre Jours de Dunkerque, FRA2.125-082
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Olaf Ludwig (DUI); 3. Andrei Tchmil (MDA)
199404.05Quatre Jours de Dunkerque, FRA32.1ITT25-078
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Arturas Kasputis (LTU); 3. Thierry Marie (FRA)
199316.05Tour de Picardie - Tour de l'Oise, FRA42.2ITT24-090
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Jacky Durand (FRA); 3. Edwig Van Hooydonck (BEL)
199305.05Quatre Jours de Dunkerque, FRA32.1ITT24-079
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. Viatcheslav Ekimov (RUS); 3. Gilbert Duclos-Lassalle (FRA)
199304.04G.P. de Rennes, FRA1.424-048
1. Eddy Seigneur (FRA); 2. François Simon (FRA); 3. Thierry Claveyrolat (FRA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200405.091Duo Normand, FRANatTTT - 2
200424.061N.K. Frankrijk I.T.T., FRANCTITT
200326.061N.K. Frankrijk I.T.T., FRANCTITT
200331.051Volta a Alentejo, POR52.3ITT
200328.051Volta a Alentejo, POR12.3
200227.061N.K. Frankrijk I.T.T., FRANCTITT
200128.063N.K. Frankrijk I.T.T., FRANCTITT
200101.051Circuit de Lorraine - Circuit des Mines, FRA72.5ITT
200125.022Classic Haribo, FRA1.3
200022.062N.K. Frankrijk I.T.T., FRANCTITT
199728.092Duo Normand, FRA1.5TTT - 2
199714.092G.P. Baden - Baden, DUI1.2TTT - 2
199726.082Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA12.4
199722.082Tour du Limousin, FRA42.4
199707.082Mi-Août 6, FRA1.5
199704.051Circuit de Lorraine - Circuit des Mines, FRA2.5
199701.051Circuit de Lorraine - Circuit des Mines, FRA32.5ITT
199729.042Circuit de Lorraine - Circuit des Mines, FRA12.5
199631.081Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA2.5
199631.081Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA52.5ITT
199615.081N.K. Frankrijk I.T.T., FRANCTITT
199503.07DNFTour de France, FRA2GT
199502.07145Tour de France, FRA1GT
199501.0756Tour de France, FRA0GTITT
199525.061N.K. Frankrijk, FRANC
199520.0610Route du Sud, FRA52.4
199424.071Tour de France, FRA21GT
199415.052Tour de Picardie - Tour de l'Oise, FRA2.2
199415.052Tour de Picardie - Tour de l'Oise, FRA42.2ITT
199408.051Quatre Jours de Dunkerque, FRA2.1
199404.051Quatre Jours de Dunkerque, FRA32.1ITT
199413.0310Paris - Nice, FRA2.1
199419.022Tour des Alpes-Maritimes et du Var, FRA1.3
199316.103Finale World CupCDMITT
199319.092G.P. Isbergues, FRA1.2
199323.053Giro d'Italia, ITA2GTITT
199316.051Tour de Picardie - Tour de l'Oise, FRA42.2ITT
199316.052Tour de Picardie - Tour de l'Oise, FRA2.2
199309.053Quatre Jours de Dunkerque, FRA2.1
199305.051Quatre Jours de Dunkerque, FRA32.1ITT
199304.041G.P. de Rennes, FRA1.4
199301.042Driedaagse van De Panne, BEL52.2ITT
199328.033Criterium International, FRA32.2ITT
199305.023Etoile de Besseges, FRA32.4
19932Duo Normand, FRATTT - 2
19932G.P. de la Marseillaise - G.P. d'Ouverture, FRA
19933Chrono des Nations - Les Herbiers, FRAITT
19923Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA
19922G.P. de la Marseillaise - G.P. d'Ouverture, FRA
19903Bayern Rundfahrt, DUI