Sebastian Siedler

Nationaliteit: DUI | Geboortedatum: 18.01.1978 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2009DUI2623262300000000
2008DUI11112811112800000000
2007MilramDUI15815800001000
2006Team MilramDUI343400000000
2005DUI4112411200000000
2004DUI3822382200000000
2003DUI333000000000
2002DUI12712700000000
2001DUI1482600000000
2000DUI11000000000
1998DUI11000000000
12482117841211000001000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200902.08Danmark Rundt, DEN62.HC31-196
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Matti Breschel (DEN); 3. Baden Cooke (AUS)
200919.04International Presidency Turkey Tour, TUR82.131-091
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Michael Van Staeyen (BEL); 3. André Schulze (DUI)
200816.05Tour de Picardie - Tour de l'Oise, FRA12.130-118
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Kenny Dehaes (BEL); 3. Sébastien Chavanel (FRA)
200703.06Bayern Rundfahrt, DUI52.HC29-136
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Erik Zabel (DUI); 3. Javier Benitez Pomares (SPA)
200412.09Rund um die Nurnberger Altstadt, DUI1.326-237
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. David Kopp (DUI); 3. André Korff (DUI)
200405.09Hessen Rundfahrt, DUI52.326-230
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Lubor Tesar (CZE); 3. Stefan Kupfernagel (DUI)
200410.05Course de la Paix32.226-112
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Erik Zabel (DUI); 3. Tomasz Kiendys (POL)
200322.06Tour de Serbie, SRB72.525-155
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Jacek Walczak (POL); 3. Svetoslav Tchanliev Kirilov (BUL)
200321.06Tour de Serbie, SRB62.525-154
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Malcolm Elliott (GBR); 3. Svetoslav Tchanliev Kirilov (BUL)
200319.06Tour de Serbie, SRB42.525-152
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Mirko Brkovic (YUG); 3. Jacek Walczak (POL)
200205.09Hessen Rundfahrt, DUI22.324-230
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Jan Robert Förster (DUI); 3. Julian Dean (NZL)
200114.09Brandenburg Rundfahrt, DUI32.523-239
1. Sebastian Siedler (DUI); 2. Michal Precechtel (CZE); 3. Christian Lademann (DUI)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200902.081Danmark Rundt, DEN62.HC
200910.073Österreich Rundfahrt, OOS62.HC
200901.063Neussen Classic - Rund um die Braunkohle, DUI1.1
200929.053Bayern Rundfahrt, DUI32.HC
200919.041International Presidency Turkey Tour, TUR82.1
200913.043International Presidency Turkey Tour, TUR22.1
200803.083Danmark Rundt, DEN62.HC
200830.073Danmark Rundt, DEN12.HC
200820.072Tour of Qinghai Lake, CHN92.HC
200817.073Tour of Qinghai Lake, CHN62.HC
200814.073Tour of Qinghai Lake, CHN32.HC
200829.053Ronde van België, BEL22.1
200816.051Tour de Picardie - Tour de l'Oise, FRA12.1
200806.053Quatre Jours de Dunkerque, FRA12.HC
200821.023Ruta del Sol, SPA52.1
200820.023Ruta del Sol, SPA42.1
200830.013Tour of Qatar, QAT42.1
200719.093Hessen Rundfahrt, DUI12.1
200703.061Bayern Rundfahrt, DUI52.HC
200701.063Bayern Rundfahrt, DUI32.HC
200731.052Bayern Rundfahrt, DUI22.HC
200712.032Paris - Nice, FRA12.PT
200624.053Bayern Rundfahrt, DUI12.HC
200615.052Course de la Paix32.HC
200613.052Course de la Paix12.HC
200517.083Deutschland Tour, DUI32.PT
200518.063Ster Elektrotoer, NED52.1
200526.052Bayern Rundfahrt, DUI22.HC
200525.053Bayern Rundfahrt, DUI12.HC
200412.091Rund um die Nurnberger Altstadt, DUI1.3
200405.091Hessen Rundfahrt, DUI52.3
200407.082Regio Tour, DUI42.3
200406.082Regio Tour, DUI32.3
200406.063Deutschland Tour, DUI72.2
200410.051Course de la Paix32.2
200421.043Niedersachsen Rundfahrt, DUI12.3
200417.042Munsterland Giro, DUI1.3
200322.061Tour de Serbie, SRB72.5
200321.061Tour de Serbie, SRB62.5
200319.061Tour de Serbie, SRB42.5
200205.091Hessen Rundfahrt, DUI22.3
200228.043Niedersachsen Rundfahrt, DUI62.3
200114.091Brandenburg Rundfahrt, DUI32.5
200113.092Brandenburg Rundfahrt, DUI22.5
200126.053Bayern Rundfahrt, DUI52.4
200125.042Niedersachsen Rundfahrt, DUI22.4
200014.043Niedersachsen Rundfahrt, DUI42.5
199828.053Bayern Rundfahrt, DUI22.5
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200816.05Tour de Picardie - Tour de l'Oise, FRA12.1
200526.05Bayern Rundfahrt, DUI22.HC
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2005Bayern Rundfahrt, DUI2.HC
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI