Anthony Neil Stephens

Nationaliteit: AUS | Geboortedatum: 01.10.1963 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
1998FestinaAUS2434000000000
1997Festina - LotusAUS111911191100011000
1996ONCEAUS2832628326000011000
1995ONCEAUS495174951700000000
1994ONCEAUS1217121710001000
1993ONCEAUS273172631600000000
1992ONCEAUS11686633003000
1991AUS22222200000000
1990AUS2619261900000000
1989Caja RuralAUS0000000000
1988AUS393900000000
1987AUS262282622800000000
1986AUS467154671500000000
2355232412049202341530026000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
199830.01Tour of Tasmania, AUS62.5ITT34-121
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Cadel Evans (AUS); 3. Matthew White (AUS)
199829.01Tour of Tasmania, AUS42.534-120
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Brandon Vesty (NZL); 3. Cadel Evans (AUS)
199723.07Tour de France, FRA17GT33-296
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Oscar Camenzind (ZWI); 3. Viatcheslav Ekimov (RUS)
199612.04Vuelta al Pais Vasco, SPA52.132-194
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Mauro Gianetti (ZWI); 3. Alexandre Gontchenkov (UKR)
199623.02Ruta del Sol, SPA2.332-145
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Alexandre Gontchenkov (UKR); 3. Peter Farazijn (BEL)
199525.07G.P. Villafranca de Ordizia, SPA1.331-298
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Stefano Della Santa (ITA); 3. Frank Vandenbroucke (BEL)
199501.02Tour of Tasmania, AUS2.531-123
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Patrick Jonker (AUS); 3. Herminio Diaz Zabala (SPA)
199530.01Tour of Tasmania, AUS42.531-121
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. David McKenzie (AUS); 3. Matthew White (AUS)
199528.01Tour of Tasmania, AUS12.5ITT31-119
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Herminio Diaz Zabala (SPA); 3. Patrick Jonker (AUS)
199425.07G.P. Villafranca de Ordizia, SPA1.330-298
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Frank Vandenbroucke (BEL); 3. José Maria Jimenez Sastre (SPA)
199325.07G.P. Villafranca de Ordizia, SPA1.329-298
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Noël Szostek (BEL); 3. Bo-André Namtvedt (NOR)
199319.06Euskal Bizikleta, SPA42.229-262
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Franco Chioccioli (ITA); 3. Piotr Ugrumov (LAT)
199205.03Trofeo Magaluf / Trofeo Calvia - Palmanova, SPANat28-156
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Carlos Hernandez Bailo (SPA); 3. Javier Murguialday Chasco (SPA)
199122.09N.K. Australië, AUSNC27-357
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Peter Besanko (AUS); 3. Marcus Burns (AUS)
199125.07G.P. Villafranca de Ordizia, SPA1.327-298
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Serge Baguet (BEL); 3. Mikel Zarrabeitia Uranga (SPA)
199027.10Herald Sun Tour of Victoria, AUS132.327-026
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Mark Southard (USA); 3. Udo Bölts (DUI)
199003.08Volta a Portugal, POR52.426-307
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Hardy Gröger (DUI); 3. José Antonio Sanchez Valencia (SPA)
198722.07Wangaratta, AUS23-295
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Wayne Hildred (AUS); 3. Brian Stephens (AUS)
198704.07Wangaratta, AUS23-277
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Peter Besanko (AUS); 3. David McFarlane (AUS)
198626.10Herald Sun Tour of Victoria, AUS23-025
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Allan Peiper (AUS); 3. Malcolm Elliott (GBR)
198623.10Herald Sun Tour of Victoria, AUS1123-022
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Allan Peiper (AUS); 3. Malcolm Elliott (GBR)
198620.10Herald Sun Tour of Victoria, AUS5ITT23-019
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Allan Peiper (AUS); 3. Brian Stephens (AUS)
198604.10Griffin 1000 West Tour, AUS1323-003
1. Anthony Neil Stephens (AUS); 2. Ian Jackson (AUS); 3. Tom Schuler (USA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
199801.022Tour of Tasmania, AUS2.5
199830.011Tour of Tasmania, AUS62.5ITT
199829.011Tour of Tasmania, AUS42.5
199828.012Tour of Tasmania, AUS22.5
199723.071Tour de France, FRA17GT
199620.103Chrono des Nations - Les Herbiers, FRA1.4ITT
199610.1010Wereldkampioenschap I.T.T.WCTITT
199622.083Vuelta a Burgos, SPA42.2ITT
199612.041Vuelta al Pais Vasco, SPA52.1
199631.033Criterium International, FRA32.2ITT
199610.032Vuelta a la Communidad Murciana, SPA52.4ITT
199623.021Ruta del Sol, SPA2.3
199620.022Ruta del Sol, SPA22.3
199625.012Tour of Tasmania, AUS42.4
199525.071G.P. Villafranca de Ordizia, SPA1.3
199528.052Midi Libre, FRA62.1
199525.053Midi Libre, FRA32.1
199501.021Tour of Tasmania, AUS2.5
199501.022Tour of Tasmania, AUS62.5
199531.013Tour of Tasmania, AUS52.5
199530.011Tour of Tasmania, AUS42.5
199528.011Tour of Tasmania, AUS12.5ITT
199522.013N.K. Australië, AUSNC
199425.071G.P. Villafranca de Ordizia, SPA1.3
199417.072Tour de France, FRA14GT
199301.083Vuelta a Burgos, SPA22.2
199329.072G.P. Miguel Indurain, SPA
199325.071G.P. Villafranca de Ordizia, SPA1.3
199319.061Euskal Bizikleta, SPA42.2
199318.022Vuelta a Mallorca, SPANat
199307.023Ruta del Sol, SPA2.3
199306.023Ruta del Sol, SPA52.3
199226.0774Tour de France, FRAGT
199214.0657Giro d'Italia, ITAGT
199217.0566Vuelta a Espana, SPAGT
199205.031Trofeo Magaluf / Trofeo Calvia - Palmanova, SPANat
199122.091N.K. Australië, AUSNC
199125.071G.P. Villafranca de Ordizia, SPA1.3
199028.103Herald Sun Tour of Victoria, AUS2.3
199027.101Herald Sun Tour of Victoria, AUS132.3
199006.092Trofeo Masferrer, SPA1.3
199005.083Volta a Portugal, POR72.4ITT
199003.081Volta a Portugal, POR52.4
19903G.P. Llodio, SPA
198823.102Herald Sun Tour of Victoria, AUS
198821.102Herald Sun Tour of Victoria, AUS12
198815.102Herald Sun Tour of Victoria, AUS1ITT
198725.102Herald Sun Tour of Victoria, AUS
198723.103Herald Sun Tour of Victoria, AUS14
198722.103Herald Sun Tour of Victoria, AUS11
198718.103Herald Sun Tour of Victoria, AUS3
198722.071Wangaratta, AUS
198704.071Wangaratta, AUS
198626.101Herald Sun Tour of Victoria, AUS
198623.101Herald Sun Tour of Victoria, AUS11
198622.102Herald Sun Tour of Victoria, AUS9
198620.101Herald Sun Tour of Victoria, AUS5ITT
198604.101Griffin 1000 West Tour, AUS13
198630.092Griffin 1000 West Tour, AUS4