Patryk Stosz

Nationaliteit: POL | Geboortedatum: 15.07.1994 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2023POL122000000000
2022POL4122321300000000
2021POL713218361100000000
2020POL25210500000000
2019POL2819111200000000
2018POL11000000000
2017CCC Sprandi PolkowicePOL22000000000
2016POL1100100100
2015CCC Sprandi - PolkowicePOL11000000000
16445674913200100100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
202305.03Trofeo Porec, CRO1.2Flat28-233
1. Patryk Stosz (POL); 2. Adam Toupalik (CZE); 3. Thibaud Gruel (FRA)
202230.08Tour de Bulgarie, BUL32.2Hill28-046
1. Patryk Stosz (POL); 2. Marceli Boguslawski (POL); 3. Francesco Di Felice (ITA)
202202.07Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques, POL52.2Flat27-352
1. Patryk Stosz (POL); 2. Alan Banaszek (POL); 3. Simon Dehairs (BEL)
202204.06Tour of Malopolska, POL22.2Hill27-324
1. Patryk Stosz (POL); 2. Marceli Boguslawski (POL); 3. Sebastian Nielsen (DEN)
202222.05G.P. Gorenjska, SLO1.2Flat27-311
1. Patryk Stosz (POL); 2. Tilen Finkst (SLO); 3. Daniel Babor (CZE)
202110.10Circuit des Ardennes, FRA42.2Sprint27-087
1. Patryk Stosz (POL); 2. Robin Froidevaux (ZWI); 3. Leon Heinschke (DUI)
202105.09Tour of Romania, ROU52.1Sprint27-052
1. Patryk Stosz (POL); 2. Dusan Rajovic (SRB); 3. Eduard-Michael Grosu (ROU)
202101.09Tour of Romania, ROU12.1Sprint27-048
1. Patryk Stosz (POL); 2. Lucas Carstensen (DUI); 3. Dusan Rajovic (SRB)
202120.08CCC Tour, POL12.2Sprint27-036
1. Patryk Stosz (POL); 2. Alan Banaszek (POL); 3. Maciej Paterski (POL)
202123.06Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques, POL12.2Sprint26-343
1. Patryk Stosz (POL); 2. Pavel Bittner (CZE); 3. Alan Banaszek (POL)
202105.06Tour of Malopolska, POL22.2Sprint26-325
1. Patryk Stosz (POL); 2. Maurice Ballerstedt (DUI); 3. Frederik Jensen (DEN)
202123.04Beograd - Banja Luka, BIH22.1Sprint26-282
1. Patryk Stosz (POL); 2. Mihkel Räim (EST); 3. Andrea Guardini (ITA)
202031.07Tour de Bulgarie, BUL2.226-016
1. Patryk Stosz (POL); 2. Alessandro Baroni (ITA); 3. Miguel Angel Ballesteros Canovas (SPA)
202029.07Tour de Bulgarie, BUL22.226-014
1. Patryk Stosz (POL); 2. Alessandro Baroni (ITA); 3. Miguel Angel Ballesteros Canovas (SPA)
201930.08Tour of Almaty, KAZ12.125-046
1. Patryk Stosz (POL); 2. Matvey Nikitin (KAZ); 3. Davide Gabburo (ITA)
201923.06Korona Kocich Gor, POL1.224-343
1. Patryk Stosz (POL); 2. Mateusz Grabis (POL); 3. Michal Podlaski (POL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202310.033Istrian Spring Trophy, CRO12.2Hill
202305.031Trofeo Porec, CRO1.2Flat
202204.093In the Footsteps of the Romans, BUL22.2Hill
202203.093In the Footsteps of the Romans, BUL12.2Hill
202231.083Tour de Bulgarie, BUL52.2Flat
202230.081Tour de Bulgarie, BUL32.2Hill
202203.0810Tour of Poland, POL52.WTSprint
202202.071Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques, POL52.2Flat
202204.061Tour of Malopolska, POL22.2Hill
202228.053Tour of Estonia, EST22.1Flat
202228.056Tour of Estonia, EST2.1GC
202227.057Tour of Estonia, EST12.1Flat
202222.051G.P. Gorenjska, SLO1.2Flat
202229.042G.P. Nasielsk - Serock, POL1.2Hill
202217.042Beograd - Banja Luka, BIH52.1Flat
202215.047Beograd - Banja Luka, BIH32.1Hill
202209.043Circuit des Ardennes, FRA42.2Hill
202206.042Circuit des Ardennes, FRA12.2Sprint
202110.101Circuit des Ardennes, FRA42.2Sprint
202108.102Circuit des Ardennes, FRA22.2Sprint
202110.092Okolo Jiznich Cech, CZE22.2Sprint
202105.091Tour of Romania, ROU52.1Sprint
202103.092Tour of Romania, ROU32.1Hill
202101.091Tour of Romania, ROU12.1Sprint
202120.081CCC Tour, POL12.2Sprint
202118.073Puchar Ministra Obrony Narodowej, POL1.2Sprint
202123.061Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques, POL12.2Sprint
202105.061Tour of Malopolska, POL22.2Sprint
202125.043Beograd - Banja Luka, BIH2.1GC
202123.041Beograd - Banja Luka, BIH22.1Sprint
202122.042Beograd - Banja Luka, BIH12.1Flat
202013.083Tour Bitwa Warszawska 1920, POL12.2
202031.071Tour de Bulgarie, BUL2.2
202030.072Tour de Bulgarie, BUL32.2
202029.071Tour de Bulgarie, BUL22.2
202028.072Tour de Bulgarie, BUL12.2
201930.081Tour of Almaty, KAZ12.1
201906.072Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques, POL2.2
201904.073Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques, POL32.2
201903.073Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques, POL22.2
201902.072Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques, POL12.2
201923.061Korona Kocich Gor, POL1.2
201915.062Tour of Malopolska, POL22.2
201910.023G.P. Alanya, TUR1.2
201812.052Visegrad 4 Kerekparverseny, HUN1.2
201725.073Dookola Mazowsza, POL02.2ITT
201710.062Tour of Malopolska, POL22.2
201603.04DNFRonde van Vlaanderen, BEL1.WT
201503.053Carpathia Couriers Path, POL52.2U
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
202120.08CCC Tour, POL12.2
202123.06Course de Solidarnosc et des Champions Olympiques, POL12.2
202031.07Tour de Bulgarie, BUL42.2
202030.07Tour de Bulgarie, BUL32.2
201930.08Tour of Almaty, KAZ12.1
Puntenklassementen
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2020Tour of Poland, POL2.WT