Lars Teutenberg

Nationaliteit: DUI | Geboortedatum: 02.09.1970 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2014DUI111100000000
2012DUI111100000000
2007DUI111100000000
2003DUI111000000000
2001DUI12712700000000
2000DUI131300000000
1992DUI11011000000000
3814271300000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200320.04Rund um Düren, DUI1.532-230
1. Lars Teutenberg (DUI); 2. Björn Schröder (DUI); 3. Igor Abakoumov (BEL)
200126.05Tour of Japan, JPN52.430-266
1. Lars Teutenberg (DUI); 2. Pawel Niedzwiecki (POL); 3. Graeme Miller (NZL)
1992Tour de la Region Wallonne, BEL21-302
1. Lars Teutenberg (DUI); 2. Martin van Steen (NED); 3. Vladimir Muravski (LAT)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201427.063N.K. Duitsland I.T.T., DUINCTITT
201222.063N.K. Duitsland I.T.T., DUINCTITT
200724.062N.K. Duitsland I.T.T., DUINCTITT
200320.041Rund um Düren, DUI1.5
200126.051Tour of Japan, JPN52.4
200125.052Tour of Japan, JPN42.4
200024.032Settimana Internazionale Coppi - Bartali, ITA32.4
19921Tour de la Region Wallonne, BEL
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI