George Winterdal

Geboortedatum: 20.06.1978 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2015ABW222200000000
2014ABW11111100000000
2013ABW22222200000000
2012ABW12212200000000
47747700000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201423.06N.K. Aruba, ABWNC36-003
1. George Winterdal (ABW); 2. Gino Raymond Hodge (ABW); 3. Michel Roos (ABW)
201323.06N.K. Aruba, ABWNC35-004
1. George Winterdal (ABW); 2. Gino Raymond Hodge (ABW); 3. Jean Carlo Ras (ABW)
201322.06N.K. Aruba I.T.T., ABWNCTITT35-003
1. George Winterdal (ABW); 2. Jean Carlo Ras (ABW); 3. Gino Raymond Hodge (ABW)
201224.06N.K. Aruba, ABWNC34-005
1. George Winterdal (ABW); 2. Victor Vrolijk (ABW); 3. Jean Carlo Ras (ABW)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201521.063N.K. Aruba, ABWNC
201520.062N.K. Aruba I.T.T., ABWNCTITT
201423.061N.K. Aruba, ABWNC
201323.061N.K. Aruba, ABWNC
201322.061N.K. Aruba I.T.T., ABWNCTITT
201224.061N.K. Aruba, ABWNC
201223.062N.K. Aruba I.T.T., ABWNCTITT
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI