Markus Zberg

Geboortedatum: 27.06.1974 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2009ZWI111100001000
2008GerolsteinerZWI17817800003000
2007GerolsteinerZWI111100000000
2006Team GerolsteinerZWI133133000011000
2005Team GerolsteinerZWI111100000000
2004Team GerolsteinerZWI353500000200
2003Team GerolsteinerZWI222200001000
2002Team GerolsteinerZWI323200000000
2002RabobankZWI66660011101100
2001RabobankZWI26102610002211400
2000RabobankZWI19110191101011141200
1999RabobankZWI21318213180033121500
1998ZWI622222515216221011323100
1997Mercatone Uno - WegaZWI18818800000000
1485397137839122201885131631500

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200829.06N.K. Zwitserland, ZWINC34-003
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Martin Elmiger (ZWI); 3. Mathias Frank (ZWI)
200612.03Paris - Nice, FRA72.PT31-259
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Evgeni Petrov (RUS); 3. Alberto Contador Velasco (SPA)
200101.05Rund um den Henninger Turm, DUI1.126-309
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Davide Rebellin (ITA); 3. Kurt Van De Wouwer (BEL)
200116.03Tirreno - Adriatico, ITA32.HC26-263
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Dimitri Konyshev (RUS); 3. Davide Rebellin (ITA)
200025.06N.K. Zwitserland, ZWINC26--001
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Marcel Strauss (ZWI); 3. Roger Beuchat (ZWI)
199913.10Milano - Torino, ITA1.125-108
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Paolo Bettini (ITA); 3. Jan Ullrich (DUI)
199910.06Österreich Rundfahrt, OOS42.424-348
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Francesco Casagrande (ITA); 3. Valter Bonca (SLO)
199827.09Vuelta a Espana, SPA22GT24-092
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Max van Heeswijk (NED); 3. Giancarlo Raimondi (ITA)
199805.09Vuelta a Espana, SPA1GT24-070
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Giuliano Figueras (ITA); 3. Laurent Jalabert (FRA)
199818.06Tour de Suisse, ZWI32.HC23-357
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Niki Aebersold (ZWI); 3. Daniele Nardello (ITA)
199826.04Berner Rundfahrt, ZWI1.323-304
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Oscar Camenzind (ZWI); 3. Simone Leporatti (ITA)
199817.04Settimana Ciclistica Lombarda, ITA62.523-295
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Pavel Tonkov (RUS); 3. Giuseppe Guerini (ITA)
1998Stausee Rundfahrt (Klingnau), ZWI24-004
1. Markus Zberg (ZWI); 2. (); 3. ()
199713.09Tour of Poland, POL723-079
1. Markus Zberg (ZWI); 2. Dimitri Konyshev (RUS); 3. Sandro Giacomelli (ITA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200908.062Criterium du Dauphiné, FRA22.PT
200831.073Danmark Rundt, DEN22.HC
200830.072Danmark Rundt, DEN12.HC
200829.061N.K. Zwitserland, ZWINC
200818.063Tour de Suisse, ZWI52.PT
200824.053Vuelta a Catalunya, SPA52.PT
200804.052Tour de Romandie, ZWI52.PT
200830.043Tour de Romandie, ZWI12.PT
200713.042Circuit de la Sarthe - Pays de la Loire, FRA52.1
200612.031Paris - Nice, FRA72.PT
200617.023Volta ao Algarve, POR32.1
200615.023Volta ao Algarve, POR12.1
200501.053Rund um den Henninger Turm, DUI1.HC
200429.082G.P. Kanton Aargau (Gippingen), ZWI1.1
200407.0810Clasica San Sebastian, SPACDM
200424.073Sachsen Rundfahrt, DUI52.3
200421.049Fleche Wallonne, BEL1.HC
200427.032Criterium International, FRA12.1
200319.083Tre Valli Varesine, ITA1.1
200323.062Tour de Suisse, ZWI72.HC
200211.082Regio Tour, DUI62.3
200211.083Regio Tour, DUI2.3
200210.082Regio Tour, DUI52.3
200204.102Giro della Provincia di Lucca, ITA2.3
200201.102Giro della Provincia di Lucca, ITA12.3
200222.093Rheinland Pfalz Rundfahrt, DUI52.3
200223.033Milano - Sanremo, ITACDM
200203.032Clasica de Almeria, SPA1.3
200228.022Vuelta a la Communidad Valencia, SPA32.3
200103.063Deutschland Tour, DUI72.3
200102.063Deutschland Tour, DUI52.3
200101.051Rund um den Henninger Turm, DUI1.1
200128.044Amstel Gold Race, NEDCDM
200122.049Liège - Bastogne - Liège, BELCDM
200131.0310G.P. E3 Harelbeke, BEL1.1
200124.038Milano - Sanremo, ITACDM
200119.032Tirreno - Adriatico, ITA62.HC
200116.031Tirreno - Adriatico, ITA32.HC
200104.032Clasica de Almeria, SPA1.4
200017.093Rheinland Pfalz Rundfahrt, DUI2.4
200013.093Rheinland Pfalz Rundfahrt, DUI12.4
200006.072Tour de France, FRA6GT
200025.061N.K. Zwitserland, ZWINC
200014.063Tour de Suisse, ZWI22.HC
200007.053Tour de Romandie, ZWI62.HC
200022.043Amstel Gold Race, NEDCDM
200002.0410Ronde van Vlaanderen, BELCDM
200009.033Tirreno - Adriatico, ITA22.HC
200027.023Clasica de Almeria, SPA1.4
199916.106Il Lombardia, ITACDM
199913.101Milano - Torino, ITA1.1
199910.102WereldkampioenschapWC
199929.082Bretagne Classic, FRA1.HC
199917.082Vuelta a Burgos, SPA22.1
199905.083Regio Tour, DUI22.3
199922.062Tour de Suisse, ZWI82.HC
199917.063Tour de Suisse, ZWI32.HC
199910.061Österreich Rundfahrt, OOS42.4
199908.063Österreich Rundfahrt, OOS22.4
199924.047Amstel Gold Race, NEDCDM
199918.047Liège - Bastogne - Liège, BELCDM
199904.046Ronde van Vlaanderen, BELCDM
199931.033Driedaagse van De Panne, BEL22.2
199914.032Paris - Nice, FRA2.HC
199908.032Paris - Nice, FRA22.HC
199926.023Vuelta a la Communidad Valencia, SPA42.3
199817.108Il Lombardia, ITACDM
199804.103Giro del Mendrisiotto, ITA1.5
199827.091Vuelta a Espana, SPA22GT
199823.093Vuelta a Espana, SPA18GT
199805.091Vuelta a Espana, SPA1GT
199814.083Vuelta a Galicia, SPA52.2
199813.083Vuelta a Galicia, SPA42.2
199812.082Vuelta a Galicia, SPA32.2
199810.083Vuelta a Galicia, SPA12.2
199818.061Tour de Suisse, ZWI32.HC
199804.063Österreich Rundfahrt, OOS52.4
199831.052Österreich Rundfahrt, OOS12.4
199807.053Tour de Romandie, ZWI22.HC
199806.052Tour de Romandie, ZWI12.HC
199826.041Berner Rundfahrt, ZWI1.3
199819.042Settimana Ciclistica Lombarda, ITA2.5
199819.043Settimana Ciclistica Lombarda, ITA82.5
199818.043Settimana Ciclistica Lombarda, ITA72.5
199817.041Settimana Ciclistica Lombarda, ITA62.5
199815.042Settimana Ciclistica Lombarda, ITA42.5
199805.042Tour du Lac Leman, ZWI1.5
199806.033Vuelta a la Communidad Murciana, SPA32.3
19981Stausee Rundfahrt (Klingnau), ZWI
199730.093Giro di Puglia, ITA12.3
199728.093G.P. Tell, ZWI62.4
199726.092G.P. Tell, ZWI32.4
199725.092G.P. Tell, ZWI22.4
199713.091Tour of Poland, POL7
199712.093Tour of Poland, POL6
199710.093Tour of Poland, POL4
199709.092Tour of Poland, POL3
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200014.06Tour de Suisse, ZWI22.HC
199806.09Vuelta a Espana, SPA2GT
199805.09Vuelta a Espana, SPA1GT
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
1999Österreich Rundfahrt, OOS2.4
1998Vuelta a Galicia, SPA2.2
Bergklassementen