Joop Zoetemelk

Geboortedatum: 03.12.1946 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
1987NED1211210000011100
1986NED34340000111200
1985NED4724472400001112111100
1984NED2200110200
1983NED14231423000021100
1982NED1531531110012100
1981NED45245211002000
1980NED71213217121321121101100142134100
1979NED1431274011282740132212222253274400
1978NED516416213416114111112431400
1977NED61513312131111124200
1976NED915146121431112241311600
1975NED9185127165121110013254200
1974NED67656765000023262000
1973NED7191147191142111224213400
1972NED196186111111300
1971NED271142711411122001112100
1970NED44441110023000
1969NED12012000000000
7818161178641666117821383714141010727226140363500

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
198725.04Amstel Gold Race, NED40-143
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Steven Rooks (NED); 3. Malcolm Elliott (GBR)
198501.09Wereldkampioenschap38-273
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Greg Lemond (USA); 3. Moreno Argentin (ITA)
198513.03Tirreno - Adriatico, ITA38-101
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Acacio Da Silva Mora (POR); 3. Stefan Mutter (ZWI)
198512.03Tirreno - Adriatico, ITA5ITT38-100
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Adri van der Poel (NED); 3. Acacio Da Silva Mora (POR)
1985Veenendaal - Veenendaal, NED38-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Leo van Vliet (NED); 3. Adrie van Houwelingen (NED)
1983Tour des Alpes-Maritimes et du Var, FRA36-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Stephen Roche (IRL); 3. Kim Andersen (DEN)
1982Castillo de Montjuich, SPA2ITT35-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1981Castillo de Montjuich, SPA3TTT - 234-210
1. Joop Zoetemelk (NED), Daniël Gisiger (ZWI); 2. (), (); 3. (), ()
1981Castillo de Montjuich, SPA2ITT34-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1981G.P. Pino Cerami, BEL34-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Ad Wijnands (NED); 3. Ronny Claes (BEL)
1981Castillo de Montjuich, SPA34-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Pedro Munoz Machin Rodriguez (SPA); 3. Alberto Fernandez Blanco (SPA)
198020.07Tour de France, FRA33-230
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Hennie Kuiper (NED); 3. Raymond Martin (FRA)
198018.07Tour de France, FRA22ITT33-228
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Gerrie Knetemann (NED); 3. Joaquim Agostinho (POR)
198008.07Tour de France, FRA13ITT33-218
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Hennie Kuiper (NED); 3. Joaquim Agostinho (POR)
198026.05Criterium du Dauphiné, FRA0ITT33-175
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Charles Berard (FRA); 3. Daniël Willems (BEL)
198011.05Tour de Romandie, ZWI633-160
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Giuseppe Saronni (ITA); 3. Christian Seznec (FRA)
1980G.P. Pino Cerami, BEL33-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Paul Wellens (BEL); 3. Willie Maessen (NED)
1980Castillo de Montjuich, SPA1TTT - 233-210
1. Joop Zoetemelk (NED), Raymond Martin (FRA); 2. (), (); 3. (), ()
197930.09Paris - Tours, FRA32-301
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Giuseppe Saronni (ITA); 3. Jan Raas (NED)
197916.07Tour de France, FRA1832-225
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Lucien Van Impe (BEL); 3. Bernard Hinault (FRA)
197921.05Criterium du Dauphiné, FRA0ITT32-169
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Bernard Hinault (FRA); 3. Stefan Mutter (ZWI)
197913.05Vuelta a Espana, SPA32-161
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Francisco Galdos Guana (SPA); 3. Michel Pollentier (BEL)
197902.05Vuelta a Espana, SPA9ITT32-150
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Michel Pollentier (BEL); 3. Alfons De Wolf (BEL)
197924.04Vuelta a Espana, SPA0ITT32-142
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Alfons De Wolf (BEL); 3. Michel Pollentier (BEL)
197914.03Paris - Nice, FRA9ITT32-101
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Henk Lubberding (NED); 3. Daniël Willems (BEL)
197914.03Paris - Nice, FRA32-101
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Sven-Ake Nilsson (ZWE); 3. Gerrie Knetemann (NED)
1979Polymultipliee, FRA32-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Pierre-Raymond Villemiane (FRA); 3. Gilbert Chaumaz (FRA)
1979Criterium International, FRA32-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Bernard Hinault (FRA); 3. Sven-Ake Nilsson (ZWE)
1979A Travers Lausanne, ZWI2ITT32-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1979A Travers Lausanne, ZWI132-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1979A Travers Lausanne, ZWI32-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Gödi Schmutz (ZWI); 3. Bernard Hinault (FRA)
1979Tour des Alpes-Maritimes et du Var, FRA32-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Jean Chassang (FRA); 3. Jean-René Bernaudeau (FRA)
197814.07Tour de France, FRA16ITT31-224
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Michel Pollentier (BEL); 3. Joseph Bruyere (BEL)
1978Paris - Camembert, FRA31-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Jean-René Bernaudeau (FRA); 3. Jacques Esclassan (FRA)
1978A Travers Lausanne, ZWI31-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Bernard Hinault (FRA); 3. Giuseppe Perletto (ITA)
1978A Travers Lausanne, ZWI131-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1978A Travers Lausanne, ZWI2ITT31-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1978G.P. Lugano, ZWIITT31-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Francesco Moser (ITA); 3. Bernt Johansson (ZWE)
197725.09Paris - Tours, FRA30-297
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Johan De Muynck (BEL); 3. Hennie Kuiper (NED)
197711.09Vuelta a Catalunya, SPA530-283
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. José Enrique Cima Prado (SPA); 3. Johan De Muynck (BEL)
1977G.P. Isbergues, FRA30-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Eddy Merckx (BEL); 3. Sven-Ake Nilsson (ZWE)
1977A Travers Lausanne, ZWI2ITT30-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1977A Travers Lausanne, ZWI30-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Johan De Muynck (BEL); 3. Bernard Thevenet (FRA)
1977A Travers Lausanne, ZWI130-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
197616.07Tour de France, FRA2329-226
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Lucien Van Impe (BEL); 3. Francisco Galdos Guana (SPA)
197605.07Tour de France, FRA1129-215
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Bernard Thevenet (FRA); 3. Lucien Van Impe (BEL)
197604.07Tour de France, FRA1029-214
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Lucien Van Impe (BEL); 3. Francisco Galdos Guana (SPA)
197627.05Criterium du Dauphiné, FRA429-176
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Jean-Pierre Danguillaume (FRA); 3. Yves Hezard (FRA)
197615.04Fleche Wallonne, BEL29-134
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Frans Verbeeck (BEL); 3. Freddy Maertens (BEL)
1976Castillo de Montjuich, SPA1TTT - 229-210
1. Joop Zoetemelk (NED), Antonio Martos Aguilar (SPA); 2. (), (); 3. (), ()
1976A Travers Lausanne, ZWI129-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1976A Travers Lausanne, ZWI29-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Bernard Thevenet (FRA); 3. Erwin Lienhard (ZWI)
1976A Travers Lausanne, ZWI2ITT29-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
197508.07Tour de France, FRA1328-217
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Bernard Thevenet (FRA); 3. Lucien Van Impe (BEL)
197516.03Paris - Nice, FRA9ITT28-103
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Gerrie Knetemann (NED); 3. Michel Pollentier (BEL)
197516.03Paris - Nice, FRA28-103
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Eddy Merckx (BEL); 3. Gerrie Knetemann (NED)
197515.03Paris - Nice, FRA628-102
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Raymond Delisle (FRA); 3. Gianbattista Baronchelli (ITA)
1975Ronde van Nederland, NED28-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Frans Verbeeck (BEL); 3. Gerard Vianen (NED)
1975A Travers Lausanne, ZWI28-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Eddy Merckx (BEL); 3. Giuseppe Perletto (ITA)
1975A Travers Lausanne, ZWI128-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1975Castillo de Montjuich, SPA228-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1975G.P. Isbergues, FRA28-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Lucien Van Impe (BEL); 3. Bernard Hinault (FRA)
197412.05Tour de Romandie, ZWI27-161
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Wladimiro Panizza (ITA); 3. Fedor den Hertog (NED)
197411.05Tour de Romandie, ZWI427-160
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Wladimiro Panizza (ITA); 3. Fedor den Hertog (NED)
197417.03Paris - Nice, FRA9ITT27-105
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Joaquim Agostinho (POR); 3. Mariano Martinez (FRA)
197417.03Paris - Nice, FRA27-105
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Alain Santy (FRA); 3. Eddy Merckx (BEL)
197416.03Paris - Nice, FRA627-104
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Bernard Thevenet (FRA); 3. Raymond Poulidor (FRA)
1974Setmana Catalana, SPA27-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Eddy Merckx (BEL); 3. Joaquim Agostinho (POR)
197304.07Tour de France, FRA626-214
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Frans Verbeeck (BEL); 3. Herman Vanspringel (BEL)
197330.06Tour de France, FRA0ITT26-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Raymond Poulidor (FRA); 3. Jesus Manzaneque Sanchez (SPA)
197330.05Criterium du Dauphiné, FRA326-179
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Cyrille Guimard (FRA); 3. Frans Verbeeck (BEL)
197317.03Paris - Nice, FRA10ITT26-105
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Raymond Poulidor (FRA); 3. Régis Ovion (FRA)
1973N.K. Nederland, NED26-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Benardus Janbroers* (NED); 3. Gerben Karstens (NED)
1973Tour des Alpes-Maritimes et du Var, FRA26-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Roger Rosiers (BEL); 3. Luis Ocana Pernia (SPA)
1973Castillo de Montjuich, SPA126-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. (); 3. ()
1972Polymultipliee, FRA25-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Jacques Botherel (FRA); 3. Jean-Pierre Danguillaume (FRA)
197115.05Vuelta a Espana, SPA1724-163
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Wilfried David (BEL); 3. Antonio Gomez del Moral (SPA)
1971N.K. Nederland, NED24-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Wim Prinsen (NED); 3. Gerben Karstens (NED)
1969Circuit de Lorraine - Circuit des Mines, FRA22-210
1. Joop Zoetemelk (NED); 2. Jean-Pierre Boulard (FRA); 3. Mathijs de Koning (NED)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
198725.041Amstel Gold Race, NED
19872Castillo de Montjuich, SPA
198601.063Criterium du Dauphiné, FRA
198627.053Criterium du Dauphiné, FRA2
198626.042Amstel Gold Race, NED
198616.046Fleche Wallonne, BEL
198501.091Wereldkampioenschap
198513.031Tirreno - Adriatico, ITA
198512.031Tirreno - Adriatico, ITA5ITT
198511.033Tirreno - Adriatico, ITA4
19851Veenendaal - Veenendaal, NED
19852G.P. Wallonie, BEL
19853Castillo de Montjuich, SPA
198402.0910Wereldkampioenschap
198415.049Liège - Bastogne - Liège, BEL
19842Tour de l'Aude, FRA
198314.046Fleche Wallonne, BEL
19831Tour des Alpes-Maritimes et du Var, FRA
19832Midi Libre, FRA
19832Tour Mediterraneen, FRA
19833Criterium International, FRA
198205.094Wereldkampioenschap
198225.072Tour de France, FRA
198209.052Tour de Romandie, ZWI6
19821Castillo de Montjuich, SPA2ITT
19822Castillo de Montjuich, SPA
19822Etoile des Espoirs, FRA
19823N.K. Nederland, NED
198120.074Tour de France, FRA
198118.062Tour de Suisse, ZWI10
19811Castillo de Montjuich, SPA
19811Castillo de Montjuich, SPA2ITT
19811Castillo de Montjuich, SPA3TTT - 2
19811G.P. Pino Cerami, BEL
198020.071Tour de France, FRA
198018.071Tour de France, FRA22ITT
198008.071Tour de France, FRA13ITT
198030.062Tour de France, FRA5ITT
198020.063Tour de Suisse, ZWI
198018.062Tour de Suisse, ZWI9ITT
198015.062Tour de Suisse, ZWI5ITT
198011.063Tour de Suisse, ZWI0ITT
198002.069Criterium du Dauphiné, FRA
198026.051Criterium du Dauphiné, FRA0ITT
198011.051Tour de Romandie, ZWI6
198017.0410Fleche Wallonne, BEL
19801Castillo de Montjuich, SPA1TTT - 2
19801G.P. Pino Cerami, BEL
197930.091Paris - Tours, FRA
197922.072Tour de France, FRA24
197922.072Tour de France, FRA
197919.072Tour de France, FRA21ITT
197916.071Tour de France, FRA18
197912.072Tour de France, FRA15ITT
197929.063Tour de France, FRA2ITT
197927.063Tour de France, FRA0ITT
197928.052Criterium du Dauphiné, FRA9ITT
197926.052Criterium du Dauphiné, FRA6ITT
197924.053Criterium du Dauphiné, FRA3
197921.051Criterium du Dauphiné, FRA0ITT
197913.051Vuelta a Espana, SPA
197910.052Vuelta a Espana, SPA18ITT
197908.052Vuelta a Espana, SPA15
197902.051Vuelta a Espana, SPA9ITT
197927.042Vuelta a Espana, SPA3
197924.041Vuelta a Espana, SPA0ITT
197914.045Amstel Gold Race, NED
197910.047Fleche Wallonne, BEL
197908.044Paris - Roubaix, FRA
197901.0410Ronde van Vlaanderen, BEL
197914.031Paris - Nice, FRA9ITT
197914.031Paris - Nice, FRA
197911.033Paris - Nice, FRA5
197907.032Paris - Nice, FRA0ITT
19791A Travers Lausanne, ZWI
19791A Travers Lausanne, ZWI1
19791A Travers Lausanne, ZWI2ITT
19791Criterium International, FRA
19791Polymultipliee, FRA
19791Tour des Alpes-Maritimes et du Var, FRA
19792N.K. Nederland, NED
19793Castillo de Montjuich, SPA
19793G.P. des Nations, FRAITT
197807.107Il Lombardia, ITA
197827.086Wereldkampioenschap
197822.082Bretagne Classic, FRA
197823.072Tour de France, FRA
197816.073Tour de France, FRA18
197814.071Tour de France, FRA16ITT
197829.063Tour de France, FRA0ITT
197805.064Criterium du Dauphiné, FRA
197829.053Criterium du Dauphiné, FRA0ITT
197820.047Fleche Wallonne, BEL
197825.033Amstel Gold Race, NED
197811.033Paris - Nice, FRA8ITT
197811.033Paris - Nice, FRA
197805.032Paris - Nice, FRA1ITT
19781A Travers Lausanne, ZWI
19781A Travers Lausanne, ZWI1
19781A Travers Lausanne, ZWI2ITT
19781G.P. Lugano, ZWIITT
19781Paris - Camembert, FRA
19782G.P. Monaco, FRA
19782Paris - Bourges, FRA
19782Tour des Alpes-Maritimes et du Var, FRA
19782Trofeo Baracchi, ITATTT - 2
19783Antibes, FRA
197708.107Il Lombardia, ITA
197725.091Paris - Tours, FRA
197714.093Vuelta a Catalunya, SPA
197712.093Vuelta a Catalunya, SPA7
197711.091Vuelta a Catalunya, SPA5
197724.078Tour de France, FRA
197723.072Tour de France, FRA25
197718.073Tour de France, FRA20
197706.067Criterium du Dauphiné, FRA
197705.062Criterium du Dauphiné, FRA7
197715.052Tour de Romandie, ZWI
197712.052Tour de Romandie, ZWI2
197726.0310G.P. E3 Harelbeke, BEL
19771A Travers Lausanne, ZWI
19771A Travers Lausanne, ZWI1
19771A Travers Lausanne, ZWI2ITT
19771G.P. Isbergues, FRA
19772G.P. des Nations, FRAITT
19772Trofeo Baracchi, ITATTT - 2
19773Midi Libre, FRA
197609.104Il Lombardia, ITA
197605.094Wereldkampioenschap
197618.072Tour de France, FRA25ITT
197618.072Tour de France, FRA
197616.071Tour de France, FRA23
197610.072Tour de France, FRA15
197605.071Tour de France, FRA11
197604.071Tour de France, FRA10
197631.058Criterium du Dauphiné, FRA
197627.051Criterium du Dauphiné, FRA4
197618.0410Liège - Bastogne - Liège, BEL
197615.041Fleche Wallonne, BEL
197627.036Amstel Gold Race, NED
197620.0310G.P. E3 Harelbeke, BEL
197612.033Paris - Nice, FRA5
19761A Travers Lausanne, ZWI
19761A Travers Lausanne, ZWI1
19761A Travers Lausanne, ZWI2ITT
19761Castillo de Montjuich, SPA1TTT - 2
19762Castillo de Montjuich, SPA
19763G.P. des Nations, FRAITT
197531.085Wereldkampioenschap
197520.074Tour de France, FRA
197513.073Tour de France, FRA17
197508.071Tour de France, FRA13
197509.063Criterium du Dauphiné, FRA
197507.063Criterium du Dauphiné, FRA6
197509.053Tour de Romandie, ZWI3
197517.048Fleche Wallonne, BEL
197516.031Paris - Nice, FRA9ITT
197516.031Paris - Nice, FRA
197515.031Paris - Nice, FRA6
19751A Travers Lausanne, ZWI
19751A Travers Lausanne, ZWI1
19751Castillo de Montjuich, SPA2
19751G.P. Isbergues, FRA
19751Ronde van Nederland, NED
19752Castillo de Montjuich, SPA
19752G.P. des Nations, FRAITT
19752Midi Libre, FRA
19753N.K. Nederland, NED
19753Setmana Catalana, SPA
197412.052Tour de Romandie, ZWI6ITT
197412.051Tour de Romandie, ZWI
197411.051Tour de Romandie, ZWI4
197417.031Paris - Nice, FRA9ITT
197417.031Paris - Nice, FRA
197416.031Paris - Nice, FRA6
19741Setmana Catalana, SPA
197302.095Wereldkampioenschap
197322.073Tour de France, FRA25ITT
197322.074Tour de France, FRA
197318.073Tour de France, FRA21ITT
197315.072Tour de France, FRA17
197313.072Tour de France, FRA16
197308.072Tour de France, FRA10
197304.071Tour de France, FRA6
197330.061Tour de France, FRA0ITT
197304.063Criterium du Dauphiné, FRA
197330.051Criterium du Dauphiné, FRA3
197322.049Liège - Bastogne - Liège, BEL
197307.044Amstel Gold Race, NED
197301.045Ronde van Vlaanderen, BEL
197317.031Paris - Nice, FRA10ITT
197317.032Paris - Nice, FRA
19731Castillo de Montjuich, SPA1
19731N.K. Nederland, NED
19731Tour des Alpes-Maritimes et du Var, FRA
19732G.P. de Fourmies, FRA
19732Midi Libre, FRA
19732Polymultipliee, FRA
19733G.P. des Nations, FRAITT
19733Quatre Jours de Dunkerque, FRA
197207.106Il Lombardia, ITA
197206.085Wereldkampioenschap
197223.075Tour de France, FRA
197220.072Tour de France, FRA20
197217.072Tour de France, FRA16
197226.033Amstel Gold Race, NED
19721Polymultipliee, FRA
19722G.P. des Nations, FRAITT
19722Midi Libre, FRA
19722N.K. Nederland, NED
19723A Travers Lausanne, ZWI
19723Ronde van België, BEL
197118.072Tour de France, FRA
197107.073Tour de France, FRA13
197105.072Tour de France, FRA11
197116.056Vuelta a Espana, SPA
197115.051Vuelta a Espana, SPA17
197122.044Fleche Wallonne, BEL
19711N.K. Nederland, NED
19712G.P. des Nations, FRAITT
19712Midi Libre, FRA
19713Omloop van Midden-Vlaanderen (Deinze), BEL
197019.072Tour de France, FRA
197025.057Criterium du Dauphiné, FRA
197010.053Tour de Romandie, ZWI5ITT
197010.053Tour de Romandie, ZWI
197001.052Rund um den Henninger Turm, DUI
19703Omloop van de Grensstreek (Ledegem), BEL
19691Circuit de Lorraine - Circuit des Mines, FRA
19693Österreich Rundfahrt, OOS
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
198513.03Tirreno - Adriatico, ITA6
198512.03Tirreno - Adriatico, ITA5
198314.03Paris - Nice, FRA6
198313.03Paris - Nice, FRA5
198020.07Tour de France, FRA24
198019.07Tour de France, FRA23
198018.07Tour de France, FRA22
198017.07Tour de France, FRA21
198016.07Tour de France, FRA20
198014.07Tour de France, FRA19
198013.07Tour de France, FRA18
198012.07Tour de France, FRA17
198011.07Tour de France, FRA16
198010.07Tour de France, FRA15
198018.06Tour de Suisse, ZWI9
198027.05Criterium du Dauphiné, FRA1
198026.05Criterium du Dauphiné, FRA0
197911.07Tour de France, FRA14
197910.07Tour de France, FRA13
197909.07Tour de France, FRA12
197908.07Tour de France, FRA11
197907.07Tour de France, FRA10
197906.07Tour de France, FRA9
197921.05Criterium du Dauphiné, FRA0
197913.05Vuelta a Espana, SPA22
197912.05Vuelta a Espana, SPA20
197912.05Vuelta a Espana, SPA21
197911.05Vuelta a Espana, SPA19
197910.05Vuelta a Espana, SPA17
197910.05Vuelta a Espana, SPA18
197909.05Vuelta a Espana, SPA16
197908.05Vuelta a Espana, SPA15
197907.05Vuelta a Espana, SPA14
197929.04Vuelta a Espana, SPA5
197928.04Vuelta a Espana, SPA4
197927.04Vuelta a Espana, SPA3
197926.04Vuelta a Espana, SPA2
197925.04Vuelta a Espana, SPA1
197924.04Vuelta a Espana, SPA0
197914.03Paris - Nice, FRA8
197914.03Paris - Nice, FRA9
197913.03Paris - Nice, FRA7
197912.03Paris - Nice, FRA6
197911.03Paris - Nice, FRA5
197820.07Tour de France, FRA21
197819.07Tour de France, FRA20
197818.07Tour de France, FRA19
197816.07Tour de France, FRA18
197516.03Paris - Nice, FRA9
197516.03Paris - Nice, FRA8
197515.03Paris - Nice, FRA7
197515.03Paris - Nice, FRA6
197514.03Paris - Nice, FRA5
197412.05Tour de Romandie, ZWI5
197412.05Tour de Romandie, ZWI6
197411.05Tour de Romandie, ZWI4
197407.05Tour de Romandie, ZWI0
197417.03Paris - Nice, FRA9
197416.03Paris - Nice, FRA6
197330.06Tour de France, FRA0
197107.07Tour de France, FRA13
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
1971Vuelta a Espana, SPA