Riccardo Zoidl

Geboortedatum: 08.04.1988 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2022OOS4400000000
2021OOS32000000000
2020OOS11211200000100
2019CCCOOS1100110100
2018OOS311610233300000000
2017OOS2881100000000
2016Trek - SegafredoOOS12512522002000
2015Trek Factory RacingOOS131311001000
2014Trek Factory RacingOOS14714711111200
2013OOS12161220342600000100
2012OOS25411100000000
2011OOS23141100000000
2010OOS11000000000
2455197191853444224500

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
202022.02Tour of Alanya, TUR32.131-320
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Matteo Badilatti (ZWI); 3. Max Stedman (GBR)
201812.08Czech Tour, CZE2.130-126
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Andreas Schillinger (DUI); 3. Aleksejs Saramotins (LAT)
201810.08Czech Tour, CZE22.130-124
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Filippo Fortin (ITA); 3. Frantisek Sisr (CZE)
201824.06Tour de Savoie Mont Blanc, FRA2.230-077
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Matteo Badilatti (ZWI); 3. Jérémy Maison (FRA)
201726.05Fleche du Sud, LUX32.229-048
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Rasmus Christian Quaade (DEN); 3. Matija Kvasina (CRO)
201709.04Circuit des Ardennes, FRA42.229-001
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Kristoffer Skjerping (NOR); 3. Leonardo Bonifazio (ITA)
201622.04Cro Race, CRO42.128-014
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Matija Kvasina (CRO); 3. Victor De La Parte Gonzalez (SPA)
201429.06N.K. Oostenrijk, OOSNC26-082
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Gregor Mühlberger (OOS); 3. Bernhard Eisel (OOS)
201301.09G.P. Ljubljana - Zagreb, SLO1.225-146
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Dominik Hrinkow (OOS); 3. Klemen Stimulak (SLO)
201307.07Österreich Rundfahrt, OOS2.HC25-090
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Alexandre Dyachenko (KAZ); 3. Kevin Seeldraeyers (BEL)
201323.06N.K. Oostenrijk, OOSNC25-076
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Stefan Denifl (OOS); 3. Harald Totschnig (OOS)
201316.06Oberosterreich Rundfahrt, OOS2.225-069
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Markus Eibegger (OOS); 3. Jakob Kratochvila (CZE)
201316.06Oberosterreich Rundfahrt, OOS32.225-069
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Matteo Collodel (ITA); 3. Florenz Knauer (DUI)
201315.06Oberosterreich Rundfahrt, OOS22.225-068
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Markus Eibegger (OOS); 3. Jakob Kratochvila (CZE)
201309.06Raiffeissen G.P., OOS1.225-062
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Radoslav Rogina (CRO); 3. Patrik Sinkewitz (DUI)
201301.06N.K. Oostenrijk - Klim, OOS25-054
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Patrick Konrad (OOS); 3. Markus Eibegger (OOS)
201301.05Tour de Bretagne, FRA2.225-023
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Nick van der Lijke (NED); 3. Jasha Sütterlin (DUI)
201326.04Tour de Bretagne, FRA22.225-018
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Nick van der Lijke (NED); 3. Marco Benfatto (ITA)
201307.04Circuit des Ardennes, FRA2.225--001
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Markus Eibegger (OOS); 3. Christoph Pfingsten (DUI)
201306.04Circuit des Ardennes, FRA22.224-363
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Markus Eibegger (OOS); 3. Julian Alaphilippe (FRA)
201217.06Oberosterreich Rundfahrt, OOS32.224-070
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Alexander Schrangl (OOS); 3. Erik Hoffmann (NAM)
201217.05N.K. Oostenrijk I.T.T., OOSNCTITT24-039
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Andreas Graf (OOS); 3. Andreas Hofer (OOS)
201102.10Tobago Cycling Classic, TRI1.223-177
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Nick Daems (BEL); 3. Mathias Wiele (DUI)
201110.07Sibiu Cycling Tour, ROU52.223-093
1. Riccardo Zoidl (OOS); 2. Anatoliy Pakhtusov (UKR); 3. Vladimir Koev (BUL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202207.088Czech Tour, CZE2.1GC
202206.0810Czech Tour, CZE32.1Mountain
202205.088Czech Tour, CZE22.1Hill
202204.079Sibiu Cycling Tour, ROU22.1Mountain
202113.062Oberosterreich Rundfahrt, OOS2.2GC
202113.062Oberosterreich Rundfahrt, OOS32.2Mountain
202112.062Oberosterreich Rundfahrt, OOS22.2Hill
202027.09DNFWereldkampioenschapWC
202022.021Tour of Alanya, TUR32.1
201912.1082Il Lombardia, ITA1.WT
201816.092Raiffeissen G.P., OOS1.2
201812.081Czech Tour, CZE2.1
201811.082Czech Tour, CZE32.1
201810.081Czech Tour, CZE22.1
201824.061Tour de Savoie Mont Blanc, FRA2.2
201824.063Tour de Savoie Mont Blanc, FRA52.2
201822.063Tour de Savoie Mont Blanc, FRA22.2
201822.063Tour de Savoie Mont Blanc, FRA32.2ITT
201817.062Oberosterreich Rundfahrt, OOS2.2
201816.063Oberosterreich Rundfahrt, OOS32.2
201814.063Oberosterreich Rundfahrt, OOS12.2
201707.072Österreich Rundfahrt, OOS52.1
201711.062Oberosterreich Rundfahrt, OOS2.2
201710.063Oberosterreich Rundfahrt, OOS32.2
201708.062Oberosterreich Rundfahrt, OOS12.2
201728.053Fleche du Sud, LUX2.2
201726.051Fleche du Sud, LUX32.2
201709.041Circuit des Ardennes, FRA42.2
201708.043Circuit des Ardennes, FRA22.2
201611.0958Vuelta a Espana, SPAGT
201625.063N.K. Oostenrijk I.T.T., OOSNCTITT
201629.0539Giro d'Italia, ITAGT
201622.041Cro Race, CRO42.1
201513.0954Vuelta a Espana, SPAGT
201526.062N.K. Oostenrijk I.T.T., OOSNCTITT
201517.058Tour of California, USA2.HC
201405.1022Il Lombardia, ITA1.WT
201428.09DNFWereldkampioenschapWC
201409.083Tour of Utah, USA62.1
201429.061N.K. Oostenrijk, OOSNC
201401.0640Giro d'Italia, ITAGT
201416.023Tour Mediterraneen, FRA2.1
201415.022Tour Mediterraneen, FRA42.1ITT
201331.121UCI Europe Tour
201329.09DNFWereldkampioenschapWC
201305.092Okolo Jiznich Cech, CZE12.2
201301.091G.P. Ljubljana - Zagreb, SLO1.2
201307.071Österreich Rundfahrt, OOS2.HC
201330.062Österreich Rundfahrt, OOS12.HC
201323.061N.K. Oostenrijk, OOSNC
201316.061Oberosterreich Rundfahrt, OOS32.2
201316.061Oberosterreich Rundfahrt, OOS2.2
201315.061Oberosterreich Rundfahrt, OOS22.2
201309.061Raiffeissen G.P., OOS1.2
201301.061N.K. Oostenrijk - Klim, OOS
201301.051Tour de Bretagne, FRA2.2
201330.042Tour de Bretagne, FRA62.2ITT
201326.041Tour de Bretagne, FRA22.2
201307.041Circuit des Ardennes, FRA2.2
201306.041Circuit des Ardennes, FRA22.2
201310.032Trofeo Porec, CRO1.2
201217.063Oberosterreich Rundfahrt, OOS2.2
201217.061Oberosterreich Rundfahrt, OOS32.2
201215.063Oberosterreich Rundfahrt, OOS12.2
201217.051N.K. Oostenrijk I.T.T., OOSNCTITT
201222.043Beograd - Banja Luka II, BIH1.2
201102.101Tobago Cycling Classic, TRI1.2
201110.071Sibiu Cycling Tour, ROU52.2
201126.062N.K. Oostenrijk, OOSNC
201019.062Thuringen Rundfahrt, DUI52.2U
Leiderstruien
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2018Czech Tour, CZE2.1
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2016Cro Race, CRO2.1