Haimar Zubeldia Agirre

Geboortedatum: 01.04.1977 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2017Trek - SegafredoSPA1111001000
2016Trek - SegafredoSPA4422212200
2015Trek Factory RacingSPA151522112100
2014Trek Factory RacingSPA3321002100
2013RadioShack - LeopardSPA4421212200
2012RadioShack - NissanSPA3311102100
2011RadioShackSPA5522212300
2010RadioShackSPA2325232500000200
2009AstanaSPA2323000012000
2008EuskaltelSPA3300002100
2007EuskaltelSPA121211001000
2006Euskaltel - EuskadiSPA1111001000
2005Euskaltel - EuskadiSPA1100000100
2004Euskaltel - EuskadiSPA111100000000
2003Euskaltel - EuskadiSPA787811001000
2002EuskaltelSPA343410002000
2000SPA263726371100112000
42456042456017148421241400

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201014.08Tour de l'Ain, FRA2.133-135
1. Haimar Zubeldia Agirre (SPA); 2. Wout Poels (NED); 3. David Moncoutié (FRA)
201010.08Tour de l'Ain, FRA02.1ITT33-131
1. Haimar Zubeldia Agirre (SPA); 2. Wilco Kelderman (NED); 3. Laurent Mangel (FRA)
200028.05Euskal Bizikleta, SPA2.123-058
1. Haimar Zubeldia Agirre (SPA); 2. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 3. David Etxebarria Alkorta (SPA)
200027.05Euskal Bizikleta, SPA52.1ITT23-057
1. Haimar Zubeldia Agirre (SPA); 2. Igor Gonzalez de Galdeano Aranzabal (SPA); 3. David Etxebarria Alkorta (SPA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201723.0752Tour de France, FRAGT
201601.10DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201611.0919Vuelta a Espana, SPAGT
201624.0724Tour de France, FRAGT
201624.04150Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201504.1043Il Lombardia, ITA1.WT
201513.0923Vuelta a Espana, SPAGT
201510.092Vuelta a Espana, SPA18GT
201526.0762Tour de France, FRAGT
201517.056Tour of California, USA2.HC
201414.09DNFVuelta a Espana, SPAGT
201402.087Clasica San Sebastian, SPA1.WT
201427.078Tour de France, FRAGT
201306.10DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201315.09DNFVuelta a Espana, SPAGT
201321.0736Tour de France, FRAGT
201321.0443Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201229.09DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201222.076Tour de France, FRAGT
201210.0610Criterium du Dauphiné, FRA2.WT
201115.10DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201111.0924Vuelta a Espana, SPAGT
201130.077Clasica San Sebastian, SPA1.WT
201124.0716Tour de France, FRAGT
201124.0442Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201003.1039WereldkampioenschapWC
201026.083Tour Poitou-Charentes et de la Vienne, FRA42.1ITT
201014.081Tour de l'Ain, FRA2.1
201010.081Tour de l'Ain, FRA02.1ITT
201031.074Clasica San Sebastian, SPA1.PT
200914.068Criterium du Dauphiné, FRA2.PT
200911.063Criterium du Dauphiné, FRA52.PT
200924.053Vuelta a Catalunya, SPA2.PT
200802.089Clasica San Sebastian, SPA1.PT
200815.065Criterium du Dauphiné, FRA2.PT
200825.056Vuelta a Catalunya, SPA2.PT
200729.075Tour de France, FRAGT
200723.072Tour de France, FRA15GT
200623.078Tour de France, FRAGT
200513.087Clasica San Sebastian, SPA1.PT
200416.053Vuelta a Asturias, SPA2.2
200310.083Subida al Urkiola, SPA1.3
200327.075Tour de France, FRAGT
200319.073Tour de France, FRA13GT
200305.073Tour de France, FRA0GTITT
200308.062Euskal Bizikleta, SPA62.1
200307.063Euskal Bizikleta, SPA52.1ITT
200309.033Vuelta a la Communidad Murciana, SPA2.3
200306.032Vuelta a la Communidad Murciana, SPA22.3
200218.092Vuelta a Espana, SPA11GT
200211.093Vuelta a Espana, SPA5GT
200216.064Criterium du Dauphiné, FRA2.HC
200212.063Criterium du Dauphiné, FRA32.HCITT
200023.093Trofeo Luis Ocana (Cuenca), SPA1.4
200017.0910Vuelta a Espana, SPAGT
200011.062Criterium du Dauphiné, FRA2.HC
200007.062Criterium du Dauphiné, FRA32.HCITT
200028.053Euskal Bizikleta, SPA62.1
200028.051Euskal Bizikleta, SPA2.1
200027.051Euskal Bizikleta, SPA52.1ITT
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201014.08Tour de l'Ain, FRA42.1
201010.08Tour de l'Ain, FRA02.1
200008.06Criterium du Dauphiné, FRA42.HC
200028.05Euskal Bizikleta, SPA62.1
200027.05Euskal Bizikleta, SPA52.1
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI