Alex Zülle

Geboortedatum: 05.07.1968 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2003Team CoastZWI333300001000
2002Team CoastZWI71411177141117000013282000
2001Team CoastZWI132132000011000
2000BanestoZWI3791337913181000182000
1999BanestoZWI21010199113100113000
1998FestinaZWI61312206131220412210052125000
1997ONCEZWI416152441615241111411002221531100
1996ZWI1118242911182429121162100252243000
1995ZWI1023102210231022212100164105000
1994ZWI17310173102200134000
1993ZWI7192230719223031132100153225000
1992ZWI51261051261012000164000
1991ZWI1111000011000
57146112191561451121902145641780073117108391100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200227.06Tour de Suisse, ZWI2.HC33-357
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Piotr Wadecki (POL); 3. Nicolas Fritsch (FRA)
200218.06Tour de Suisse, ZWI02.HCITT33-348
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Giuseppe Di Grande (ITA); 3. Laurent Dufaux (ZWI)
200205.05Tour de Romandie, ZWI52.HCITT33-304
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Dario Frigo (ITA); 3. David Millar (GBR)
200204.05Tour de Romandie, ZWI42.HC33-303
1. Alex Zülle (ZWI); 2. David Moncoutié (FRA); 3. Santiago Perez Fernandez (SPA)
200202.03Vuelta a la Communidad Valencia, SPA52.3ITT33-240
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Jörg Jaksche (DUI); 3. Ivan Basso (ITA)
200202.03Vuelta a la Communidad Valencia, SPA2.333-240
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Ivan Basso (ITA); 3. Claus Michael Möller (DEN)
200210.02Volta ao Algarve, POR22.333-220
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Samuel Sanchez Gonzalez (SPA); 3. Rui Miguel Sousa Barbosa (POR)
200115.03Paris - Nice, FRA42.HC32-253
1. Alex Zülle (ZWI); 2. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 3. Tristan Hoffmann (NED)
200026.08Vuelta a Espana, SPA1GTITT32-052
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Abraham Olano Manzano (SPA); 3. Jan Hruska (CZE)
200012.03Volta ao Algarve, POR2.431-251
1. Alex Zülle (ZWI); 2. José Bento Carvalho Azevedo (POR); 3. Andrei Zintchenko (RUS)
200011.03Volta ao Algarve, POR42.4ITT31-250
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Michael Rich (DUI); 3. Andrei Zintchenko (RUS)
199918.09Vuelta a Espana, SPA13GT31-075
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Nicola Miceli (ITA); 3. José Maria Jimenez Sastre (SPA)
199927.07A Travers Lausanne, ZWINat31-022
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Dufaux (ZWI); 3. Stefano Garzelli (ITA)
199826.09Vuelta a Espana, SPA21GTITT30-083
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Abraham Olano Manzano (SPA); 3. Lance Armstrong* (USA)
199831.05Giro d'Italia, ITA15GTITT29-330
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Serhiy Honchar (UKR); 3. Pavel Tonkov (RUS)
199822.05Giro d'Italia, ITA6GT29-321
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Michele Bartoli (ITA); 3. Luc Leblanc (FRA)
199816.05Giro d'Italia, ITA0GTITT29-315
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Serhiy Honchar (UKR); 3. Arturas Kasputis (LTU)
199809.05Tour de Romandie, ZWI52.HCITT29-308
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Dufaux (ZWI); 3. Roland Meier (ZWI)
199827.03Setmana Catalana, SPA62.129-265
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Michael Boogerd (NED); 3. Laurent Jalabert (FRA)
199728.09Vuelta a Espana, SPAGT29-085
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Fernando Escartin Coti (SPA); 3. Laurent Dufaux (ZWI)
199727.09Vuelta a Espana, SPA21GTITT29-084
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Serhiy Honchar (UKR); 3. Alberto Leanizbarrutia Abaunza (SPA)
199711.04Vuelta al Pais Vasco, SPA62.1ITT28-280
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Marco Pantani (ITA); 3. Christopher Boardman (GBR)
199711.04Vuelta al Pais Vasco, SPA2.128-280
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Jalabert (FRA); 3. Marco Pantani (ITA)
199610.10Wereldkampioenschap I.T.T.ITT28-097
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Christopher Boardman (GBR); 3. Tony Rominger (ZWI)
199628.09Vuelta a Espana, SPA28-085
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Dufaux (ZWI); 3. Tony Rominger (ZWI)
199621.09Vuelta a Espana, SPA1528-078
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Dufaux (ZWI); 3. Laurent Jalabert (FRA)
199629.06Tour de France, FRA0ITT27-360
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Christopher Boardman (GBR); 3. Evgeni Berzin (RUS)
199620.06Vuelta a Catalunya, SPA27-351
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Patrick Jonker (AUS); 3. Marco Fincato (ITA)
199619.06Vuelta a Catalunya, SPA627-350
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Patrick Jonker (AUS); 3. Francis Moreau (FRA)
199616.06Vuelta a Catalunya, SPA3ITT27-347
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Patrick Jonker (AUS); 3. Marcelino Garcia Alonso (SPA)
199613.06Vuelta a Catalunya, SPA0ITT27-344
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Patrick Jonker (AUS); 3. Maurizio Fondriest (ITA)
199625.05Euskal Bizikleta, SPA5ITT27-325
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Miguel Indurain Larraya (SPA); 3. Tony Rominger (ZWI)
199606.04G.P. Miguel Indurain, SPA27-276
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Jalabert (FRA); 3. David Garcia Marquina (SPA)
1996Setmana Catalana, SPA27-361
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Iñigo Cuesta Lopez de Castro (SPA); 3. Francesco Casagrande (ITA)
199518.09Vuelta a Espana, SPA1627-075
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Jalabert (FRA); 3. Michele Bartoli (ITA)
199511.07Tour de France, FRA927-006
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Miguel Indurain Larraya (SPA); 3. Pavel Tonkov (RUS)
199518.06Tour de Suisse, ZWI6ITT26-348
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Zenon Jaskula (POL); 3. Pavel Tonkov (RUS)
199513.06Tour de Suisse, ZWI1ITT26-343
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Tony Rominger (ZWI); 3. Pascal Richard (ZWI)
199510.06Euskal Bizikleta, SPA5ITT26-340
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Evgeni Berzin (RUS); 3. Alberto Elli (ITA)
199507.04Vuelta al Pais Vasco, SPA6ITT26-276
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Tony Rominger (ZWI); 3. Laurent Jalabert (FRA)
199507.04Vuelta al Pais Vasco, SPA26-276
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Jalabert (FRA); 3. Tony Rominger (ZWI)
199505.04Vuelta al Pais Vasco, SPA326-274
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Jalabert (FRA); 3. Federico Echave Musatadi (SPA)
1995Vuelta a la Communidad Valencia, SPA26-361
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Jalabert (FRA); 3. Abraham Olano Manzano (SPA)
1995Vuelta a Mallorca, SPA26-361
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Adriano Baffi (ITA); 3. Angel Edo Alsina (SPA)
199408.09Vuelta a Catalunya, SPA1ITT26-065
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Erik Breukink (NED); 3. Aitor Garmendia Arbilla (SPA)
199316.05Vuelta a Espana, SPA21ITT24-315
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Tony Rominger (ZWI); 3. Erik Breukink (NED)
199301.05Vuelta a Espana, SPA6ITT24-300
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Tony Rominger (ZWI); 3. Laudelino Cubino Gonzalez (SPA)
199326.04Vuelta a Espana, SPA1ITT24-295
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Erik Breukink (NED); 3. Tony Rominger (ZWI)
199314.03Paris - Nice, FRA9ITT24-252
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Bezault (FRA); 3. Jean-François Bernard (FRA)
199314.03Paris - Nice, FRA24-252
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Laurent Bezault (FRA); 3. Pascal Lance (FRA)
199307.03Paris - Nice, FRA1ITT24-245
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Erik Breukink (NED); 3. Francis Moreau (FRA)
1993Memorial Seppe Vögeli, ZWIITT24-361
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Tony Rominger (ZWI); 3. Edwig Van Hooydonck (BEL)
199212.09Vuelta a Catalunya, SPA4ITT24-069
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Miguel Indurain Larraya (SPA); 3. Jean-François Bernard (FRA)
1992Setmana Catalana, SPA23-361
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Inaki Gaston Crespi (SPA); 3. Raul Alcala Gallegos (MEX)
1992Castillo de Montjuich, SPA-
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Tony Rominger (ZWI); 3. Oliverio Rincon Quintana (COL)
1992Vuelta a Asturias, SPA23-361
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Tony Rominger (ZWI); 3. Jesus Montoya Alarcon (SPA)
1992Vuelta a Burgos, SPA23-361
1. Alex Zülle (ZWI); 2. Raul Alcala Gallegos (MEX); 3. Federico Echave Musatadi (SPA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200324.053Vuelta Castilla y Leon, SPA2.3
200304.052Tour de Romandie, ZWI52.HCITT
200325.022Vuelta a la Communidad Valencia, SPA12.3ITT
200227.063Tour de Suisse, ZWI92.HCITT
200227.061Tour de Suisse, ZWI2.HC
200221.062Tour de Suisse, ZWI32.HC
200218.061Tour de Suisse, ZWI02.HCITT
200222.052Bayern Rundfahrt, DUI22.3ITT
200205.051Tour de Romandie, ZWI52.HCITT
200205.052Tour de Romandie, ZWI2.HC
200204.051Tour de Romandie, ZWI42.HC
200202.052Tour de Romandie, ZWI22.HC
200202.031Vuelta a la Communidad Valencia, SPA52.3ITT
200202.031Vuelta a la Communidad Valencia, SPA2.3
200201.033Vuelta a la Communidad Valencia, SPA42.3
200213.022Volta ao Algarve, POR2.3
200210.021Volta ao Algarve, POR22.3
200120.052Vuelta a Asturias, SPA72.3ITT
200120.053Vuelta a Asturias, SPA2.3
200115.031Paris - Nice, FRA42.HC
200030.083Vuelta a Espana, SPA5GT
200026.081Vuelta a Espana, SPA1GTITT
200007.083Vuelta a Burgos, SPA12.1ITT
200011.064Criterium du Dauphiné, FRA2.HC
200008.062Criterium du Dauphiné, FRA42.HC
200012.033Volta ao Algarve, POR52.4
200012.031Volta ao Algarve, POR2.4
200011.031Volta ao Algarve, POR42.4ITT
199925.092Vuelta a Espana, SPA20GTITT
199918.091Vuelta a Espana, SPA13GT
199927.071A Travers Lausanne, ZWINat
199925.072Tour de France, FRAGT
199924.072Tour de France, FRA19GTITT
199920.072Tour de France, FRA15GT
199913.072Tour de France, FRA9GT
199911.072Tour de France, FRA8GTITT
199903.072Tour de France, FRA0GTITT
199922.053Giro d'Italia, ITA8GT
199827.098Vuelta a Espana, SPAGT
199826.091Vuelta a Espana, SPA21GTITT
199831.051Giro d'Italia, ITA15GTITT
199830.053Giro d'Italia, ITA14GT
199822.051Giro d'Italia, ITA6GT
199816.051Giro d'Italia, ITA0GTITT
199810.052Tour de Romandie, ZWI2.HC
199809.051Tour de Romandie, ZWI52.HCITT
199805.052Tour de Romandie, ZWI02.HCITT
199810.043Vuelta al Pais Vasco, SPA62.HCITT
199810.043Vuelta al Pais Vasco, SPA2.HC
199827.031Setmana Catalana, SPA62.1
199827.033Setmana Catalana, SPA2.1
199812.033Paris - Nice, FRA52.HC
199719.102Castillo de Montjuich, SPA1.4
199715.102Milano - Torino, ITA1.1
199728.091Vuelta a Espana, SPAGT
199727.091Vuelta a Espana, SPA21GTITT
199721.092Vuelta a Espana, SPA15GT
199712.093Vuelta a Espana, SPA7GT
199708.062Criterium du Dauphiné, FRA02.1ITT
199716.043Fleche Wallonne, BEL1.1
199711.041Vuelta al Pais Vasco, SPA62.1ITT
199711.041Vuelta al Pais Vasco, SPA2.1
199710.043Vuelta al Pais Vasco, SPA42.1
199728.032Setmana Catalana, SPA2.1
199728.032Setmana Catalana, SPA62.1ITT
199728.033Setmana Catalana, SPA52.1
199709.032Vuelta a la Communidad Murciana, SPA52.3ITT
199710.023Trofeo Cala Bona-Cala Rajada / Trofeo Soller, SPA1.4
199610.101Wereldkampioenschap I.T.T.ITT
199628.091Vuelta a Espana, SPA
199627.092Vuelta a Espana, SPA21ITT
199621.091Vuelta a Espana, SPA15
199619.092Vuelta a Espana, SPA13
199616.092Vuelta a Espana, SPA10ITT
199629.061Tour de France, FRA0ITT
199620.061Vuelta a Catalunya, SPA
199619.061Vuelta a Catalunya, SPA6
199617.062Vuelta a Catalunya, SPA4
199616.061Vuelta a Catalunya, SPA3ITT
199613.061Vuelta a Catalunya, SPA0ITT
199626.052Euskal Bizikleta, SPA
199626.052Euskal Bizikleta, SPA6
199625.051Euskal Bizikleta, SPA5ITT
199624.053Euskal Bizikleta, SPA3
199606.041G.P. Miguel Indurain, SPA
19961Setmana Catalana, SPA
199518.091Vuelta a Espana, SPA16
199509.093Vuelta a Espana, SPA7ITT
199505.093Vuelta a Espana, SPA3
199502.092Vuelta a Espana, SPA0ITT
199523.072Tour de France, FRA
199512.073Tour de France, FRA10
199511.071Tour de France, FRA9
199522.062Tour de Suisse, ZWI
199520.062Tour de Suisse, ZWI8
199518.061Tour de Suisse, ZWI6ITT
199513.061Tour de Suisse, ZWI1ITT
199511.062Euskal Bizikleta, SPA
199511.062Euskal Bizikleta, SPA6
199510.061Euskal Bizikleta, SPA5ITT
199507.041Vuelta al Pais Vasco, SPA6ITT
199507.041Vuelta al Pais Vasco, SPA
199505.041Vuelta al Pais Vasco, SPA3
199512.033Paris - Nice, FRA9ITT
199512.033Paris - Nice, FRA
19951Vuelta a la Communidad Valencia, SPA
19951Vuelta a Mallorca, SPA
19952Trofeo Magaluf / Trofeo Calvia - Palmanova, SPA
19952Setmana Catalana, SPA
199408.091Vuelta a Catalunya, SPA1ITT
199424.078Tour de France, FRA
199415.054Vuelta a Espana, SPA
199412.053Vuelta a Espana, SPA18
199408.053Vuelta a Espana, SPA14
199404.053Vuelta a Espana, SPA10
199425.042Vuelta a Espana, SPA1ITT
199413.033Paris - Nice, FRA9ITT
19942Vuelta a la Rioja, SPA
199315.093Vuelta a Catalunya, SPA7ITT
199303.072Tour de France, FRA0ITT
199316.051Vuelta a Espana, SPA21ITT
199316.052Vuelta a Espana, SPA
199314.053Vuelta a Espana, SPA19
199312.053Vuelta a Espana, SPA17
199311.053Vuelta a Espana, SPA16
199309.052Vuelta a Espana, SPA14
199306.053Vuelta a Espana, SPA11
199301.051Vuelta a Espana, SPA6ITT
199326.041Vuelta a Espana, SPA1ITT
199309.043Vuelta al Pais Vasco, SPA6ITT
199309.043Vuelta al Pais Vasco, SPA
199308.043Vuelta al Pais Vasco, SPA4
199314.031Paris - Nice, FRA9ITT
199314.031Paris - Nice, FRA
199307.031Paris - Nice, FRA1ITT
19931Memorial Seppe Vögeli, ZWIITT
19933Criterium International, FRA
199212.091Vuelta a Catalunya, SPA4ITT
199204.072Tour de France, FRA0ITT
199221.063Euskal Bizikleta, SPA5
199204.053Vuelta a Espana, SPA9
199202.052Vuelta a Espana, SPA7
199210.043Vuelta al Pais Vasco, SPA6ITT
19921Setmana Catalana, SPA
19921Vuelta a Asturias, SPA
19921Vuelta a Burgos, SPA
19921Castillo de Montjuich, SPA
19923Giro del Piemonte, ITA
19922Settimana Internazionale Coppi - Bartali, ITA
199112.093Vuelta a Catalunya, SPA
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200227.06Tour de Suisse, ZWI92.HC
200226.06Tour de Suisse, ZWI82.HC
200225.06Tour de Suisse, ZWI72.HC
200224.06Tour de Suisse, ZWI62.HC
200223.06Tour de Suisse, ZWI52.HC
200222.06Tour de Suisse, ZWI42.HC
200221.06Tour de Suisse, ZWI32.HC
200218.06Tour de Suisse, ZWI02.HC
200202.03Vuelta a la Communidad Valencia, SPA52.3
200211.02Volta ao Algarve, POR32.3
200210.02Volta ao Algarve, POR22.3
200002.09Vuelta a Espana, SPA8GT
200001.09Vuelta a Espana, SPA7GT
200031.08Vuelta a Espana, SPA6GT
200030.08Vuelta a Espana, SPA5GT
200029.08Vuelta a Espana, SPA4GT
200028.08Vuelta a Espana, SPA3GT
200027.08Vuelta a Espana, SPA2GT
200026.08Vuelta a Espana, SPA1GT
200012.03Volta ao Algarve, POR52.4
199801.06Giro d'Italia, ITA16GT
199831.05Giro d'Italia, ITA15GT
199830.05Giro d'Italia, ITA14GT
199827.05Giro d'Italia, ITA11GT
199826.05Giro d'Italia, ITA10GT
199825.05Giro d'Italia, ITA9GT
199824.05Giro d'Italia, ITA8GT
199823.05Giro d'Italia, ITA7GT
199822.05Giro d'Italia, ITA6GT
199818.05Giro d'Italia, ITA2GT
199817.05Giro d'Italia, ITA1GT
199816.05Giro d'Italia, ITA0GT
199728.09Vuelta a Espana, SPA22GT
199727.09Vuelta a Espana, SPA21GT
199726.09Vuelta a Espana, SPA20GT
199725.09Vuelta a Espana, SPA19GT
199724.09Vuelta a Espana, SPA18GT
199723.09Vuelta a Espana, SPA17GT
199722.09Vuelta a Espana, SPA16GT
199721.09Vuelta a Espana, SPA15GT
199720.09Vuelta a Espana, SPA14GT
199719.09Vuelta a Espana, SPA13GT
199718.09Vuelta a Espana, SPA12GT
199716.09Vuelta a Espana, SPA11GT
199715.09Vuelta a Espana, SPA10GT
199714.09Vuelta a Espana, SPA9GT
199711.04Vuelta al Pais Vasco, SPA62.1
199628.09Vuelta a Espana, SPA22
199627.09Vuelta a Espana, SPA21
199626.09Vuelta a Espana, SPA20
199625.09Vuelta a Espana, SPA19
199624.09Vuelta a Espana, SPA18
199623.09Vuelta a Espana, SPA17
199622.09Vuelta a Espana, SPA16
199621.09Vuelta a Espana, SPA15
199620.09Vuelta a Espana, SPA14
199619.09Vuelta a Espana, SPA13
199618.09Vuelta a Espana, SPA12
199617.09Vuelta a Espana, SPA11
199616.09Vuelta a Espana, SPA10
199601.07Tour de France, FRA2
199630.06Tour de France, FRA1
199629.06Tour de France, FRA0
199620.06Vuelta a Catalunya, SPA7
199619.06Vuelta a Catalunya, SPA6
199618.06Vuelta a Catalunya, SPA5
199617.06Vuelta a Catalunya, SPA4
199616.06Vuelta a Catalunya, SPA3
199615.06Vuelta a Catalunya, SPA2
199614.06Vuelta a Catalunya, SPA1
199613.06Vuelta a Catalunya, SPA0
199519.06Tour de Suisse, ZWI7
199518.06Tour de Suisse, ZWI6
199517.06Tour de Suisse, ZWI5
199516.06Tour de Suisse, ZWI4
199515.06Tour de Suisse, ZWI3
199514.06Tour de Suisse, ZWI2
199513.06Tour de Suisse, ZWI1
199507.04Vuelta al Pais Vasco, SPA5
199507.04Vuelta al Pais Vasco, SPA6
199506.04Vuelta al Pais Vasco, SPA4
199410.09Vuelta a Catalunya, SPA3
199409.09Vuelta a Catalunya, SPA2
199408.09Vuelta a Catalunya, SPA1
199308.05Vuelta a Espana, SPA13
199307.05Vuelta a Espana, SPA12
199306.05Vuelta a Espana, SPA11
199305.05Vuelta a Espana, SPA10
199304.05Vuelta a Espana, SPA9
199303.05Vuelta a Espana, SPA8
199302.05Vuelta a Espana, SPA7
199301.05Vuelta a Espana, SPA6
199330.04Vuelta a Espana, SPA5
199329.04Vuelta a Espana, SPA4
199328.04Vuelta a Espana, SPA3
199327.04Vuelta a Espana, SPA2
199326.04Vuelta a Espana, SPA1
199314.03Paris - Nice, FRA8
199314.03Paris - Nice, FRA9
199313.03Paris - Nice, FRA7
199312.03Paris - Nice, FRA6
199311.03Paris - Nice, FRA5
199310.03Paris - Nice, FRA4
199309.03Paris - Nice, FRA3
199308.03Paris - Nice, FRA2
199307.03Paris - Nice, FRA1
199213.09Vuelta a Catalunya, SPA5
199213.09Vuelta a Catalunya, SPA6
199212.09Vuelta a Catalunya, SPA4
199210.09Vuelta a Catalunya, SPA2
199209.09Vuelta a Catalunya, SPA1
199205.07Tour de France, FRA1
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2002Tour de Romandie, ZWI2.HC
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI