Gilber Zurita Ferrufino

Geboortedatum: 30.12.1986 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2015BOL222200000000
2014BOL2331100000000
2013BOL13312200000000
2012BOL33000000000
2011BOL1332200000000
2010BOL11000000000
4151517700000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201416.08Doble Sucre Potosi G.P., BOL42.227-230
1. Gilber Zurita Ferrufino (BOL); 2. Maky Roman (VEN); 3. Jonathan Klever Caicedo Cepeda (ECU)
201414.08Doble Sucre Potosi G.P., BOL22.227-228
1. Gilber Zurita Ferrufino (BOL); 2. Juan Cotumba Coa (BOL); 3. Cleber Alirio Cuasquer Perez (ECU)
201309.06N.K. Bolivia, BOLNC26-162
1. Gilber Zurita Ferrufino (BOL); 2. Juan Cotumba Coa (BOL); 3. Justino Quispe (BOL)
201112.11Vuelta a Bolivia, BOL72.224-317
1. Gilber Zurita Ferrufino (BOL); 2. Juan Cotumba Coa (BOL); 3. Piter Campero (BOL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201520.063N.K. Bolivia, BOLNC
201519.062N.K. Bolivia I.T.T., BOLNCTITT
201416.081Doble Sucre Potosi G.P., BOL42.2
201414.081Doble Sucre Potosi G.P., BOL22.2
201421.062N.K. Bolivia I.T.T., BOLNCTITT
201310.112Vuelta a Bolivia, BOL122.2
201309.061N.K. Bolivia, BOLNC
201308.062N.K. Bolivia I.T.T., BOLNCTITT
201211.113Vuelta a Bolivia, BOL2.2
201209.112Vuelta a Bolivia, BOL82.2
201207.112Vuelta a Bolivia, BOL62.2
201112.111Vuelta a Bolivia, BOL72.2
201117.042N.K. Bolivia, BOLNC
201116.042N.K. Bolivia I.T.T., BOLNCTITT
201014.112Vuelta a Bolivia, BOL102.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI