Cesar Salazar

Geboortedatum: 14.02.1972 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2009VEN55000000000
2008VEN111000000000
2007VEN38410000000000
2006VEN3548000000000
2005VEN233000000000
2004VEN2331100000000
2003VEN310512000000000
2002VEN10000000000
2001VEN111000000000
2000VEN122000000000
1999VEN132000000000
1998VEN1134000000000
184316511100000000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200824.05Vuelta a Colombia, COL132.236-100
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Oscar Mauricio Alvarez Paniagua (COL); 3. Wilson Alexander Marentes Torres (COL)
200709.09Vuelta a Venezuela, VEN2.235-208
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Richard Ochoa Quintero (VEN); 3. Tomas Aurelio Gil Martinez (VEN)
200721.01Vuelta al Tachira, VEN142.234-342
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Jackson Jesus Rodriguez Ortiz (VEN); 3. Manuel Eduardo Medina (VEN)
200718.01Vuelta al Tachira, VEN112.234-339
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Manuel Eduardo Medina (VEN); 3. Carlos Alberto Maya Lizcano (VEN)
200606.10Clasico Banfoandes, VEN62.234-235
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Hernan Buenahora Gutierrez (COL); 3. Jackson Jesus Rodriguez Ortiz (VEN)
200601.10Clasico Banfoandes, VEN12.234-230
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Anthony Brea Salazar (VEN); 3. Jesus Maria Perez Silva (VEN)
200615.01Vuelta al Tachira, VEN92.233-336
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Tommy Alcedo (VEN); 3. Jose Alirio Contreras Vasquez (VEN)
200516.01Vuelta al Tachira, VEN92.232-337
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Jose Isidro Chacon Diaz (VEN); 3. John Nava Carvajar (VEN)
200511.01Vuelta al Tachira, VEN42.232-332
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Manuel Guevara Reydtler (VEN); 3. Artur Alberto Garcia Rincon (VEN)
200420.01Vuelta al Tachira, VEN112.531-341
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Ronald Javier Gonzalez Escalante (VEN); 3. John Nava Carvajar (VEN)
200419.01Vuelta al Tachira, VEN102.531-340
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Carlos Alberto Maya Lizcano (VEN); 3. Jose Rujano Guillen (VEN)
200301.11Vuelta a Guatemala, GUA2.531-261
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Julio Cesar Rangel Melo (COL); 3. Mauricio Ortega Ramirez (COL)
200323.01Vuelta al Tachira, VEN142.530-344
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Federico Munoz Fernandez (COL); 3. Manuel Guevara Reydtler (VEN)
200310.01Vuelta al Tachira, VEN12.530-331
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Franklin Chacon (VEN); 3. Carlos Jose Ochoa (VEN)
200122.01Vuelta al Tachira, VEN112.528-343
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Julio Ernesto Bernal Gonzalez (VEN); 3. Pedro Pablo Perez Marquez (CUB)
200017.01Vuelta al Tachira, VEN32.527-338
1. Cesar Salazar (VEN); 2. Alessio Girelli (ITA); 3. David Fernandez Domingo (SPA)
1999Vuelta a Venezuela, VEN132.527-138
1. Cesar Salazar (VEN); 2. (); 3. ()
199812.01Vuelta al Tachira, VEN42.525-333
1. Cesar Salazar (VEN); 2. (); 3. ()
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200905.072Vuelta a Venezuela, VEN2.2
200902.073Vuelta a Venezuela, VEN102.2
200930.063Vuelta a Venezuela, VEN82.2ITT
200921.063Vuelta a Colombia, COL2.2
200915.062Vuelta a Colombia, COL82.2
200824.051Vuelta a Colombia, COL132.2
200709.091Vuelta a Venezuela, VEN2.2
200706.093Vuelta a Venezuela, VEN122.2
200705.092Vuelta a Venezuela, VEN112.2
200711.082Vuelta a Colombia, COL132.2
200709.083Vuelta a Colombia, COL112.2
200707.083Vuelta a Colombia, COL92.2
200721.011Vuelta al Tachira, VEN142.2
200718.011Vuelta al Tachira, VEN112.2
200608.103Clasico Banfoandes, VEN82.2ITT
200606.101Clasico Banfoandes, VEN62.2
200601.101Clasico Banfoandes, VEN12.2
200604.093Vuelta a Venezuela, VEN82.2
200615.011Vuelta al Tachira, VEN92.2
200520.023Vuelta a Cuba, CUB2.2
200516.011Vuelta al Tachira, VEN92.2
200511.011Vuelta al Tachira, VEN42.2
200425.043N.K. Venezuela I.T.T., VENNCTITT
200420.011Vuelta al Tachira, VEN112.5
200419.011Vuelta al Tachira, VEN102.5
200309.113Vuelta a Bolivia, BOL2.5
200306.113Vuelta a Bolivia, BOL32.5ITT
200304.113Vuelta a Bolivia, BOL12.5
200301.111Vuelta a Guatemala, GUA2.5
200329.102Vuelta a Guatemala, GUA82.5
200325.102Vuelta a Guatemala, GUA52.5
200322.103Vuelta a Guatemala, GUA22.5
200323.011Vuelta al Tachira, VEN142.5
200320.013Vuelta al Tachira, VEN112.5
200310.011Vuelta al Tachira, VEN12.5
20023Vuelta al Tachira, VEN102.5
200122.011Vuelta al Tachira, VEN112.5
200022.013Vuelta al Tachira, VEN82.5
200017.011Vuelta al Tachira, VEN32.5
199926.012Vuelta al Tachira, VEN112.5
199925.012Vuelta al Tachira, VEN102.5ITT
19991Vuelta a Venezuela, VEN132.5
199812.011Vuelta al Tachira, VEN42.5
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200709.09Vuelta a Venezuela, VEN152.2
200708.09Vuelta a Venezuela, VEN142.2
200707.09Vuelta a Venezuela, VEN132.2
200706.09Vuelta a Venezuela, VEN122.2
200604.10Clasico Banfoandes, VEN42.2
200603.10Clasico Banfoandes, VEN32.2
200602.10Clasico Banfoandes, VEN22.2
200601.10Clasico Banfoandes, VEN12.2
200301.11Vuelta a Guatemala, GUA112.5
200331.10Vuelta a Guatemala, GUA102.5
200330.10Vuelta a Guatemala, GUA92.5
200329.10Vuelta a Guatemala, GUA82.5
200310.01Vuelta al Tachira, VEN12.5
199819.01Vuelta al Tachira, VEN112.5
199818.01Vuelta al Tachira, VEN102.5
199817.01Vuelta al Tachira, VEN92.5
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI