Eric Boyer

Nationaliteit: FRA | Geboortedatum: 02.12.1963 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
1995PoltiFRA181810001000
1994GANFRA0000000000
1993GANFRA2341223412000011000
1992ZFRA3453034530100012000
1991ZFRA1312213122111100111000
1990ZFRA252525252100022000
1989ZFRA272700000000
1988Systeme "U"FRA33533511001100
1987Systeme "U"FRA161191611900111100
1986Systeme "U"FRA2511251100001000
1985Renault - ElfFRA111100000000
1984FRA242400000000
11341118411341118431521141110200

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
199324.06Route du Sud, FRA2.429-205
1. Eric Boyer (FRA); 2. Laurent Brochard (FRA); 3. Eric Van Lancker (BEL)
199322.06Route du Sud, FRA22.429-203
1. Eric Boyer (FRA); 2. Thierry Bourguignon (FRA); 3. Laurent Brochard (FRA)
199221.08Tour du Limousin, FRA2.428-263
1. Eric Boyer (FRA); 2. Melcior Mauri Prat (SPA); 3. Serge Baguet (BEL)
199218.08Tour du Limousin, FRA12.428-260
1. Eric Boyer (FRA); 2. José Jaime "Chepe" Gonzalez Pico (COL); 3. Serge Baguet (BEL)
199224.06Tour de Suisse, ZWI82.128-205
1. Eric Boyer (FRA); 2. Beat Zberg (ZWI); 3. Greg Lemond (USA)
199130.05Giro d'Italia, ITA5GT27-180
1. Eric Boyer (FRA); 2. Acacio Da Silva Mora (POR); 3. Claudio Chiappucci (ITA)
199001.06Giro d'Italia, ITA15GT26-182
1. Eric Boyer (FRA); 2. Jon Unzaga Bombin (SPA); 3. Piotr Ugrumov (URS)
199029.05Giro d'Italia, ITA12GT26-179
1. Eric Boyer (FRA); 2. Gianni Bugno (ITA); 3. Joachim Halupczok (POL)
198720.06Midi Libre, FRA223-201
1. Eric Boyer (FRA); 2. Gilles Sanders (FRA); 3. Eric Caritoux (FRA)
198606.04G.P. de Rennes, FRA22-126
1. Eric Boyer (FRA); 2. Pierre Le Bigaut (FRA); 3. Vincent Lavenu (FRA)
1986Antibes, FRA22-212
1. Eric Boyer (FRA); 2. Gilbert Duclos-Lassalle (FRA); 3. Dominique Lecrocq (FRA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
199518.07118Tour de France, FRA15GT
199516.0734Tour de France, FRA14GT
199515.0776Tour de France, FRA13GT
199514.0740Tour de France, FRA12GT
199513.0793Tour de France, FRA11GT
199512.0764Tour de France, FRA10GT
199511.0744Tour de France, FRA9GT
199509.07115Tour de France, FRA8GTITT
199508.0739Tour de France, FRA7GT
199507.07102Tour de France, FRA6GT
199506.0756Tour de France, FRA5GT
199505.0779Tour de France, FRA4GT
199503.0724Tour de France, FRA2GT
199324.061Route du Sud, FRA2.4
199322.061Route du Sud, FRA22.4
199307.063Criterium du Dauphiné, FRA2.1
199221.081Tour du Limousin, FRA2.4
199218.081Tour du Limousin, FRA12.4
199219.073Tour de France, FRA14GT
199226.068Tour de Suisse, ZWI2.1
199224.061Tour de Suisse, ZWI82.1
199116.066Giro d'Italia, ITAGT
199112.063Giro d'Italia, ITA18GT
199110.063Giro d'Italia, ITA16GT
199130.051Giro d'Italia, ITA5GT
199003.063Giro d'Italia, ITA17GT
199001.061Giro d'Italia, ITA15GT
199029.051Giro d'Italia, ITA12GT
199011.035Paris - Nice, FRA2.1
199009.033Paris - Nice, FRA62.1
19902Polynormande, FRA
198911.062Route du Sud, FRACat 4
198926.032Criterium International, FRA2Cat 3
198824.075Tour de France, FRACat 1
198819.062Midi Libre, FRACat 2
198818.063Midi Libre, FRA6Cat 2
198815.063Midi Libre, FRA3Cat 2
198823.044Amstel Gold Race, NEDCDM
198717.104Il Lombardia, ITAHC
198701.103Nissan Classic - Tour of Ireland, IRL2
198720.061Midi Libre, FRA2
198714.062Route du Sud, FRA
198713.062Route du Sud, FRA4
198711.063Route du Sud, FRA1
198715.035Paris - Nice, FRA
198713.033Paris - Nice, FRA5
198606.041G.P. de Rennes, FRA
198628.032Route du Sud, FRA4
198607.033Tirreno - Adriatico, ITA1
198609.022Etoile de Besseges, FRA3
19861Antibes, FRA
198501.052G.P. du Muguet, FRA
198426.083Tour du Limousin, FRA
198423.082Tour du Limousin, FRA1
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
199324.06Route du Sud, FRA52.4
199323.06Route du Sud, FRA32.4
199323.06Route du Sud, FRA42.4
199322.06Route du Sud, FRA22.4
199221.08Tour du Limousin, FRA42.4
199221.08Tour du Limousin, FRA52.4
199220.08Tour du Limousin, FRA32.4
199219.08Tour du Limousin, FRA22.4
199218.08Tour du Limousin, FRA12.4
199130.05Giro d'Italia, ITA5GT
198720.06Midi Libre, FRA2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
1988Quatre Jours de Dunkerque, FRACat 2