Laurens De Vreese

Nationaliteit: BEL | Geboortedatum: 29.09.1988 | Overlijdensdatum: | Lengte: 190 cm | Gewicht: 76 kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2021Alpecin - FenixBEL0000000000
2020AstanaBEL1100210200
2019AstanaBEL3300330300
2018AstanaBEL1100210200
2017AstanaBEL252511221200
2016AstanaBEL3300330300
2015AstanaBEL2200220200
2014BEL241300220200
2013BEL1100110100
2012BEL272700210200
2011BEL1100210200
2010BEL22000000000
65034711211712100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202018.1077Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
202004.10DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201914.0425Paris - Roubaix, FRA1.WT
201907.0472Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201923.0360Milano - Sanremo, ITA1.WT
201808.04DNFParis - Roubaix, FRA1.WT
201801.0434Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201710.09122Vuelta a Espana, SPAGT
201709.0415Paris - Roubaix, FRA1.WT
201702.0479Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201610.0463Paris - Roubaix, FRA1.WT
201603.0418Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201619.0366Milano - Sanremo, ITA1.WT
201512.0424Paris - Roubaix, FRA1.WT
201505.0417Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201428.093Gooikse Pijl, BEL1.2
201413.0433Paris - Roubaix, FRA1.WT
201406.0424Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201405.022Etoile de Besseges, FRA12.1
201331.0364Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201207.102Paris - Tours, FRA1.HC
201203.062Tour du Luxembourg, LUX42.HC
201222.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201201.0486Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201124.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201103.0474Ronde van Vlaanderen, BEL1.WT
201003.072Omloop Het Nieuwsblad U23, BEL1.2
201020.063Flèche Ardennaise, BEL1.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI