Rémy Di Grégorio

Nationaliteit: FRA | Geboortedatum: 31.07.1985 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2018FRA1211121100001000
2017FRA222200000000
2016FRA5500000000
2014FRA1247124700000000
2013FRA2244000000000
2012FRA1329132910001000
2011AstanaFRA11311131111112100
2010Française des JeuxFRA7700001000
2009La Française des JeuxFRA121200000000
2008La Française des JeuxFRA0000000000
2007La Française des JeuxFRA11311300002000
2006La Française des JeuxFRA11811800000000
2005FDJeux.comFRA0000000000
71581195134115211117100

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201810.02Tour de la Provence, FRA22.132-194
1. Rémy Di Grégorio (FRA); 2. Lilian Calmejane (FRA); 3. Tony Gallopin (FRA)
201413.03Tour of Taiwan, TPE2.128-225
1. Rémy Di Grégorio (FRA); 2. Ioannis Tamouridis (GRE); 3. Wouter Wippert (NED)
201305.09Tour de Bulgarie, BUL2.228-036
1. Rémy Di Grégorio (FRA); 2. Spas Gyurov Stamenov (BUL); 3. Mykhaylo Kononenko (UKR)
201302.09Tour de Bulgarie, BUL32.228-033
1. Rémy Di Grégorio (FRA); 2. Spas Gyurov Stamenov (BUL); 3. Mykhaylo Kononenko (UKR)
201230.04Vuelta a Asturias, SPA42.126-273
1. Rémy Di Grégorio (FRA); 2. Benat Intxausti Elorriaga (SPA); 3. David Moncoutié (FRA)
201112.03Paris - Nice, FRA72.WT25-224
1. Rémy Di Grégorio (FRA); 2. Samuel Sanchez Gonzalez (SPA); 3. Rigoberto Uran Uran (COL)
200607.09Tour de l'Avenir, FRA82.121-038
1. Rémy Di Grégorio (FRA); 2. Philip Deignan (IRL); 3. Matthieu Sprick (FRA)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201806.033Paris - Nice, FRA32.WT
201810.021Tour de la Provence, FRA22.1
201701.102Tour of Almaty, KAZ2.1
201730.092Tour of Almaty, KAZ12.1
201401.062Boucles de l'Aulne - G.P. Le Telegramme, FRA1.1
201431.055A Travers Le Morbihan - G.P. de Plumelec, FRA1.1
201413.031Tour of Taiwan, TPE2.1
201305.091Tour de Bulgarie, BUL2.2
201302.091Tour de Bulgarie, BUL32.2
201222.07DNFTour de France, FRAGT
201206.053Vuelta a la Comunidad de Madrid, SPA2.1
201230.041Vuelta a Asturias, SPA42.1
201230.043Vuelta a Asturias, SPA2.1
201124.0739Tour de France, FRAGT
201124.0448Liège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201112.031Paris - Nice, FRA72.WT
201028.0310Vuelta a Catalunya, SPA2.PT
200919.063Route du Sud, FRA22.1
200725.053Vuelta a Catalunya, SPA52.PTITT
200607.091Tour de l'Avenir, FRA82.1
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201413.03Tour of Taiwan, TPE52.1
201412.03Tour of Taiwan, TPE42.1
201411.03Tour of Taiwan, TPE32.1
201410.03Tour of Taiwan, TPE22.1
201305.09Tour de Bulgarie, BUL62.2
201304.09Tour de Bulgarie, BUL52.2
201303.09Tour de Bulgarie, BUL42.2
201302.09Tour de Bulgarie, BUL32.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen