Pedro Diaz Lobato

Nationaliteit: SPA | Geboortedatum: 31.05.1973 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2003SPA222122211100011000
2002SPA5500000000
2001SPA1111111100000000
1999SPA119000000000
44136331271100011000

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
200305.10Memorial Galera - Ciudad de Armilla, SPA1.330-127
1. Pedro Diaz Lobato (SPA); 2. Francisco Mancebo Perez (SPA); 3. David Navas Chica (SPA)
200325.09Vuelta a Espana, SPA18GT30-117
1. Pedro Diaz Lobato (SPA); 2. Constantino Zaballa Gutierrez (SPA); 3. Jose Luis Arrieta Lujambio (SPA)
200118.02Ruta del Sol, SPA12.327-263
1. Pedro Diaz Lobato (SPA); 2. Jan Schaffrath (DUI); 3. Erik Dekker (NED)
199903.03Vuelta a Argentina, ARG92.525-276
1. Pedro Diaz Lobato (SPA); 2. Alberto Leonel Cuni (ARG); 3. Marcin Gebka (POL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
200305.101Memorial Galera - Ciudad de Armilla, SPA1.3
200325.091Vuelta a Espana, SPA18GT
200118.021Ruta del Sol, SPA12.3
199903.031Vuelta a Argentina, ARG92.5
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
200118.02Ruta del Sol, SPA12.3
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2002Ruta del Sol, SPA2.3