Conor Dunne

Nationaliteit: IRL | Geboortedatum: 22.01.1992 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2019Israel Cycling AcademyIRL242411111200
2018IRL11111100000100
2017Aqua Blue SportIRL22722711101200
2016IRL111000000000
2015IRL252500000100
2013IRL1111000000000
37159155722212600

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201825.06N.K. Ierland, IRLNC26-155
1. Conor Dunne (IRL); 2. Darnell Moore (IRL); 3. Mark Downey (IRL)
201624.04Rutland - Melton Classic, GBR1.224-093
1. Conor Dunne (IRL); 2. Gruffudd Lewis (GBR); 3. Christopher Lawless (GBR)
201319.05FBD Insurance RAS, IRL12.221-118
1. Conor Dunne (IRL); 2. Michael Northey (NZL); 3. Roy Eefting (NED)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201929.09DNFWereldkampioenschapWC
201902.06135Giro d'Italia, ITAGT
201923.03135Milano - Sanremo, ITA1.WT
201830.09DNFWereldkampioenschapWC
201825.061N.K. Ierland, IRLNC
201724.09DNFWereldkampioenschapWC
201710.09158Vuelta a Espana, SPAGT
201725.063N.K. Ierland, IRLNC
201723.04DNFLiège - Bastogne - Liège, BEL1.WT
201703.022Herald Sun Tour of Victoria, AUS22.1
201624.041Rutland - Melton Classic, GBR1.2
201527.09DNFWereldkampioenschapWC
201528.063N.K. Ierland, IRLNC
201509.053Tour de Azerbaidjan, AZE42.1
201319.051FBD Insurance RAS, IRL12.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201319.05FBD Insurance RAS, IRL12.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI