Janier Alexis Acevedo Calle

Nationaliteit: COL | Geboortedatum: 06.12.1985 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2018COL13000000000
2016COL13101400000000
2015Cannondale - GarminCOL242411001000
2014Garmin - SharpCOL11411410102200
2013COL377222631800000100
2012COL14000000000
2011COL1211000000000
2010COL126000000000
2009COL36513000000000
923121072836021103300

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201621.04Joe Martin Stage Race, USA12.2ITT30-136
1. Janier Alexis Acevedo Calle (COL); 2. Nigel Ellsay (CDN); 3. Neilson Powless (USA)
201322.08USA Pro Cycling Challenge, USA42.HC27-259
1. Janier Alexis Acevedo Calle (COL); 2. Tejay Van Garderen (USA); 3. Mathias Frank (ZWI)
201313.05Tour of California, USA22.HC27-158
1. Janier Alexis Acevedo Calle (COL); 2. Tejay Van Garderen (USA); 3. Philip Deignan (IRL)
201301.05Tour of the Gila, USA12.227-146
1. Janier Alexis Acevedo Calle (COL); 2. Christopher Baldwin (USA); 3. Lucas Euser (USA)
201113.08Tour of Utah, USA42.225-250
1. Janier Alexis Acevedo Calle (COL); 2. Javier Megias Leal (SPA); 3. Rubens Bertogliati (ZWI)
201025.10Vuelta a Guatemala, GUA62.224-323
1. Janier Alexis Acevedo Calle (COL); 2. Hernan Dario Munoz Giraldo (COL); 3. Sergio Luis Henao Montoya (COL)
200928.12Vuelta a Costa Rica, CRC2.224-022
1. Janier Alexis Acevedo Calle (COL); 2. Gregory Juel Brenes Obando (CRC); 3. Julian Andres Rodas Ramirez (COL)
200926.12Vuelta a Costa Rica, CRC102.224-020
1. Janier Alexis Acevedo Calle (COL); 2. Jose Adrian Bonilla Bonilla (CRC); 3. Juan Carlos Rojas Villegas (CRC)
200923.12Vuelta a Costa Rica, CRC82.2ITT24-017
1. Janier Alexis Acevedo Calle (COL); 2. Gregory Juel Brenes Obando (CRC); 3. Julian Andres Rodas Ramirez (COL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201814.043Joe Martin Stage Race, USA32.2ITT
201608.052Tour of the Gila, USA52.2
201621.041Joe Martin Stage Race, USA12.2ITT
201621.012Tour de San Luis, ARG42.1
201531.05120Giro d'Italia, ITAGT
201504.044G.P. Miguel Indurain, SPA1.1
201405.10DNFIl Lombardia, ITA1.WT
201428.09DNFWereldkampioenschapWC
201422.082USA Pro Cycling Challenge, USA52.HC
201427.07DNFTour de France, FRAGT
201422.069Tour de Suisse, ZWI2.WT
201331.121UCI America Tour
201329.09DNFWereldkampioenschapWC
201322.081USA Pro Cycling Challenge, USA42.HC
201311.082Tour of Utah, USA62.1
201311.083Tour of Utah, USA2.1
201319.053Tour of California, USA2.HC
201318.052Tour of California, USA72.HC
201313.051Tour of California, USA22.HC
201301.051Tour of the Gila, USA12.2
201221.032Vuelta Mexico Telmex, MEX42.2
201113.081Tour of Utah, USA42.2
201117.062Vuelta a Colombia, COL62.2
201025.101Vuelta a Guatemala, GUA62.2
201020.103Vuelta a Guatemala, GUA12.2
200928.123Vuelta a Costa Rica, CRC122.2
200928.121Vuelta a Costa Rica, CRC2.2
200927.123Vuelta a Costa Rica, CRC112.2ITT
200926.121Vuelta a Costa Rica, CRC102.2
200923.121Vuelta a Costa Rica, CRC82.2ITT
200922.123Vuelta a Costa Rica, CRC72.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201315.05Tour of California, USA42.HC
201314.05Tour of California, USA32.HC
201313.05Tour of California, USA22.HC
201304.05Tour of the Gila, USA42.2
201303.05Tour of the Gila, USA32.2
201302.05Tour of the Gila, USA22.2
201301.05Tour of the Gila, USA12.2
200928.12Vuelta a Costa Rica, CRC122.2
200927.12Vuelta a Costa Rica, CRC112.2
200926.12Vuelta a Costa Rica, CRC102.2
200925.12Vuelta a Costa Rica, CRC92.2
200923.12Vuelta a Costa Rica, CRC82.2
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI