Marino Basso

Nationaliteit: ITA | Geboortedatum: 01.06.1945 | Overlijdensdatum: | Lengte: cm | Gewicht: kg

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
1978ITA1617161710001000
1977ITA3102243102241100011000
1976ITA3124131241100033000
1975ITA61444614446201163100
1974ITA282928291101111100
1973ITA61523461523411000322000
1972ITA613634613634122011112212200
1971ITA41713841713831111113131200
1970ITA72155721555200053000
1969ITA101534101534520222632200
1968ITA391739171100011000
1967ITA262926292200022000
1966ITA131013101100011000
541491140654149114062731814663352615800

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
197819.02Tour Mediterraneen, FRA532-263
1. Marino Basso (ITA); 2. Guido Van Calster (BEL); 3. Walter Planckaert (BEL)
197728.05Giro d'Italia, ITA1131-361
1. Marino Basso (ITA); 2. Pier Mattia "Pierino" Gavazzi (ITA); 3. Ercole Gualazzini (ITA)
197726.04Giro di Puglia, ITA131-329
1. Marino Basso (ITA); 2. Francesco Moser (ITA); 3. Pier Mattia "Pierino" Gavazzi (ITA)
197705.03Coppa Placci (Imola), ITA31-277
1. Marino Basso (ITA); 2. Giuseppe Saronni (ITA); 3. Pier Mattia "Pierino" Gavazzi (ITA)
197609.09Vuelta a Catalunya, SPA131-100
1. Marino Basso (ITA); 2. Roger De Vlaeminck (BEL); 3. Pier Mattia "Pierino" Gavazzi (ITA)
197609.04Vuelta al Pais Vasco, SPA630-312
1. Marino Basso (ITA); 2. Miguel Maria Lasa (SPA); 3. José Gabriel Alonso Pascual (SPA)
197606.04Vuelta al Pais Vasco, SPA330-309
1. Marino Basso (ITA); 2. Enrico Paolini (ITA); 3. Luis Alberto Ordiales Meana (SPA)
197503.05Vuelta a Espana, SPA1229-336
1. Marino Basso (ITA); 2. Roger Rosiers (BEL); 3. Jean-Jacques Fussien (FRA)
197502.05Vuelta a Espana, SPA1029-335
1. Marino Basso (ITA); 2. Wilfried Wesemael (BEL); 3. Jean-Jacques Fussien (FRA)
197501.05Vuelta a Espana, SPA929-334
1. Marino Basso (ITA); 2. Eric Leman (BEL); 3. Albert Hulzebosch (NED)
197530.04Vuelta a Espana, SPA829-333
1. Marino Basso (ITA); 2. Jean-Jacques Fussien (FRA); 3. Piet van Katwijk (NED)
197528.04Vuelta a Espana, SPA629-331
1. Marino Basso (ITA); 2. Miguel Maria Lasa (SPA); 3. José Luis Viejo (SPA)
197526.04Vuelta a Espana, SPA429-329
1. Marino Basso (ITA); 2. Piet van Katwijk (NED); 3. José Luis Viejo (SPA)
197420.07G.P. Montelupo, ITA29-049
1. Marino Basso (ITA); 2. Roger De Vlaeminck (BEL); 3. Francesco Moser (ITA)
197408.06Giro d'Italia, ITA2329-007
1. Marino Basso (ITA); 2. Roger De Vlaeminck (BEL); 3. Franco Bitossi (ITA)
197301.08G.P. Kanton Aargau (Gippingen), ZWI28-061
1. Marino Basso (ITA); 2. Herman Vanspringel (BEL); 3. Alessio Peccolo (ITA)
197309.06Giro d'Italia, ITA20Sprint28-008
1. Marino Basso (ITA); 2. Patrick Sercu (BEL); 3. Rik Van Linden (BEL)
197325.04G.P. Beghelli, ITA27-328
1. Marino Basso (ITA); 2. Patrick Sercu (BEL); 3. Gianni Motta (ITA)
197316.03Tirreno - Adriatico, ITA527-288
1. Marino Basso (ITA); 2. Roger De Vlaeminck (BEL); 3. Franco Ongarato (ITA)
197313.03Tirreno - Adriatico, ITA127-285
1. Marino Basso (ITA); 2. Franco Bitossi (ITA); 3. Roger De Vlaeminck (BEL)
197304.03Gênes - Nice, FRA27-276
1. Marino Basso (ITA); 2. Miguel Maria Lasa (SPA); 3. Daniel Ducreux (FRA)
197206.08Wereldkampioenschap27-066
1. Marino Basso (ITA); 2. Franco Bitossi (ITA); 3. Cyrille Guimard (FRA)
197221.05Giro d'Italia, ITA126-354
1. Marino Basso (ITA); 2. Franco Bitossi (ITA); 3. Miguel Maria Lasa (SPA)
197206.05Coppa Bernocchi (Legnano), ITA26-339
1. Marino Basso (ITA); 2. Patrick Sercu (BEL); 3. Wilmo Francioni (ITA)
197202.03Giro di Sardegna, ITA26-274
1. Marino Basso (ITA); 2. Antoine Houbrechts (BEL); 3. Patrick Sercu (BEL)
197228.02Giro di Sardegna, ITA226-272
1. Marino Basso (ITA); 2. Albert Van Vlierberghe (BEL); 3. Gerben Karstens (NED)
197228.02Giro di Sardegna, ITA326-272
1. Marino Basso (ITA); 2. Roger De Vlaeminck (BEL); 3. Gerben Karstens (NED)
197131.05Giro d'Italia, ITA1125-364
1. Marino Basso (ITA); 2. Patrick Sercu (BEL); 3. Noël Van Clooster (BEL)
197129.05Giro d'Italia, ITA925-362
1. Marino Basso (ITA); 2. Patrick Sercu (BEL); 3. Dino Zandegu (ITA)
197121.05Giro d'Italia, ITA125-354
1. Marino Basso (ITA); 2. Franco Bitossi (ITA); 3. Gianni Motta (ITA)
197128.04G.P. Beghelli, ITA25-331
1. Marino Basso (ITA); 2. Patrick Sercu (BEL); 3. Luigi Sgarbozza (ITA)
197013.08Paris - Luxembourg, LUX525-073
1. Marino Basso (ITA); 2. Fabrizio Fabbri (ITA); 3. Gianni Motta (ITA)
197017.07Tour de France, FRA2625-046
1. Marino Basso (ITA); 2. Jan Janssen (NED); 3. Walter Godefroot (BEL)
197007.07Tour de France, FRA1525-036
1. Marino Basso (ITA); 2. Jan Janssen (NED); 3. Walter Godefroot (BEL)
197029.06Tour de France, FRA425-028
1. Marino Basso (ITA); 2. Walter Godefroot (BEL); 3. Cyrille Guimard (FRA)
197014.06Tour du Luxembourg, LUX325-013
1. Marino Basso (ITA); 2. Alfons De Bal (BEL); 3. Frans Verbeeck (BEL)
197002.06Giro d'Italia, ITA1525-001
1. Marino Basso (ITA); 2. Guido Reybrouck (BEL); 3. Giuseppe Grassi (ITA)
197021.05Giro d'Italia, ITA424-354
1. Marino Basso (ITA); 2. Patrick Sercu (BEL); 3. Guido Reybrouck (BEL)
196929.06Tour de France, FRA124-028
1. Marino Basso (ITA); 2. Jan Janssen (NED); 3. Roger De Vlaeminck (BEL)
196903.06Giro d'Italia, ITA1824-002
1. Marino Basso (ITA); 2. Dino Zandegu (ITA); 3. Adriano Durante (ITA)
196903.06Giro d'Italia, ITA1924-002
1. Marino Basso (ITA); 2. Enrico Paolini (ITA); 3. Attilio Benfatto (ITA)
196928.05Giro d'Italia, ITA1323-361
1. Marino Basso (ITA); 2. Guido Reybrouck (BEL); 3. Luigi Sgarbozza (ITA)
196923.05Giro d'Italia, ITA823-356
1. Marino Basso (ITA); 2. Dino Zandegu (ITA); 3. Guido Reybrouck (BEL)
196916.03Paris - Nice, FRA1023-288
1. Marino Basso (ITA); 2. Valère Van Sweevelt (BEL); 3. Dino Zandegu (ITA)
1969Giro del Piemonte, ITA24-030
1. Marino Basso (ITA); 2. Ole Ritter (DEN); 3. Cesarino Carpanelli (ITA)
1969Tre Valli Varesine, ITA24-030
1. Marino Basso (ITA); 2. Dino Zandegu (ITA); 3. Luciano Armani (ITA)
1969Trofeo Matteotti (Pescara), ITA24-030
1. Marino Basso (ITA); 2. Luigi Sgarbozza (ITA); 3. Adriano Durante (ITA)
1969Giro della Campania, ITA24-030
1. Marino Basso (ITA); 2. Flaviano Vicentini (ITA); 3. Wladimiro Panizza (ITA)
196804.06Giro d'Italia, ITA1523-003
1. Marino Basso (ITA); 2. Franco Bitossi (ITA); 3. Rolf Maurer (ZWI)
1968G.P. Beghelli, ITA23-030
1. Marino Basso (ITA); 2. Eraldo Bocci (ITA); 3. Ole Ritter (DEN)
1968G.P. Cemab, ITA23-030
1. Marino Basso (ITA); 2. Ercole Gualazzini (ITA); 3. Giuseppe Grassi (ITA)
196719.07Tour de France, FRA1922-048
1. Marino Basso (ITA); 2. Georges Vandenberghe (1941) (BEL); 3. Adriano Durante (ITA)
196702.07Tour de France, FRA322-031
1. Marino Basso (ITA); 2. Raymond Riotte (FRA); 3. Joseph Spruyt (BEL)
1967G.P. Campagnolo, ITA22-030
1. Marino Basso (ITA); 2. Antonio-Paolo Albonetti (ITA); 3. Guido De Rosso (ITA)
196625.05Giro d'Italia, ITA820-358
1. Marino Basso (ITA); 2. Bruno Mealli (ITA); 3. Jan Nolmans (BEL)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
197807.073Ruota d'Oro, ITA1
197812.053Giro d'Italia, ITA5
197825.042G.P. Beghelli, ITA
197806.043Giro di Puglia, ITA3
197820.022Tour Mediterraneen, FRA7
197819.021Tour Mediterraneen, FRA5
197710.072G.P. Beghelli, ITA
197706.062Giro d'Italia, ITA19
197706.063Giro d'Italia, ITA20
197704.062Giro d'Italia, ITA17
197728.051Giro d'Italia, ITA11
197722.053Giro d'Italia, ITA2
197721.052Giro d'Italia, ITA1
197729.042Giro di Puglia, ITA
197726.041Giro di Puglia, ITA1
197705.031Coppa Placci (Imola), ITA
197615.092Vuelta a Catalunya, SPA9
197612.093Vuelta a Catalunya, SPA4
197611.093Vuelta a Catalunya, SPA3
197609.091Vuelta a Catalunya, SPA1
197612.063Giro d'Italia, ITA24
197608.063Giro d'Italia, ITA19
197605.063Giro d'Italia, ITA16
197630.052Giro d'Italia, ITA11
197624.042Giro di Puglia, ITA4
197609.041Vuelta al Pais Vasco, SPA6
197606.041Vuelta al Pais Vasco, SPA3
197601.042Giro della Campania, ITA
197514.062Tour de Suisse, ZWI3
197503.062Giro d'Italia, ITA18
197522.053Giro d'Italia, ITA6
197521.053Giro d'Italia, ITA5
197509.052Vuelta a Espana, SPA18
197503.053Vuelta a Espana, SPA11
197503.051Vuelta a Espana, SPA12
197502.051Vuelta a Espana, SPA10
197501.051Vuelta a Espana, SPA9
197530.041Vuelta a Espana, SPA8
197528.041Vuelta a Espana, SPA6
197526.041Vuelta a Espana, SPA4
197529.033G.P. Cemab, ITA
197519.037Milano - Sanremo, ITA
197524.023Giro di Sardegna, ITA3
197420.071G.P. Montelupo, ITA
197423.063G.P. Beghelli, ITA
197423.063N.K. Italië, ITA
197408.061Giro d'Italia, ITA23
197405.063Giro d'Italia, ITA20
197426.052Giro d'Italia, ITA10
197416.053Giro d'Italia, ITA1
197426.033Giro di Sicilia, ITA
197418.036Milano - Sanremo, ITA
197301.081G.P. Kanton Aargau (Gippingen), ZWI
197329.072Trofeo Matteotti (Pescara), ITA
197309.061Giro d'Italia, ITA20Sprint
197306.062Giro d'Italia, ITA17Hill
197303.062Giro d'Italia, ITA15Flat
197324.052Giro d'Italia, ITA5Sprint
197321.052Giro d'Italia, ITA3Sprint
197325.041G.P. Beghelli, ITA
197317.032Tirreno - Adriatico, ITA6
197316.031Tirreno - Adriatico, ITA5
197315.032Tirreno - Adriatico, ITA3
197313.031Tirreno - Adriatico, ITA1
197304.031Gênes - Nice, FRA
197302.032Sassari - Cagliari, ITA
197324.023Giro di Sardegna, ITA1
197206.081Wereldkampioenschap
197229.072Tre Valli Varesine, ITA
197223.072Tour de France, FRA24
197206.072Tour de France, FRA6
197222.053Giro d'Italia, ITA2
197221.051Giro d'Italia, ITA1
197206.051Coppa Bernocchi (Legnano), ITA
197219.033Milano - Sanremo, ITA
197202.031Giro di Sardegna, ITA
197201.033Giro di Sardegna, ITA5
197228.021Giro di Sardegna, ITA2
197228.021Giro di Sardegna, ITA3
197227.022Giro di Sardegna, ITA1
197103.102Paris - Tours, FRA
197123.092Tour de la Nouvelle-France, CDN3
197125.082Capriata d'Orba, ITA
197106.063Giro d'Italia, ITA16
197104.062Giro d'Italia, ITA14
197103.062Giro d'Italia, ITA13
197131.051Giro d'Italia, ITA11
197129.051Giro d'Italia, ITA9
197123.053Giro d'Italia, ITA3
197121.051Giro d'Italia, ITA1
197105.053Tour de Romandie, ZWI1
197128.041G.P. Beghelli, ITA
197118.043Paris - Roubaix, FRA
197110.042G.P. Cemab, ITA
197131.038Gent - Wevelgem, BEL
197125.033Giro della Campania, ITA
197113.032Tirreno - Adriatico, ITA4
197112.032Tirreno - Adriatico, ITA3
197007.103Coppa Agostoni, ITA
197013.081Paris - Luxembourg, LUX5
197008.083Coppa Bernocchi (Legnano), ITA
197017.071Tour de France, FRA26
197013.073Tour de France, FRA21
197011.072Tour de France, FRA19
197007.071Tour de France, FRA15
197005.073Tour de France, FRA12
197004.073Tour de France, FRA11
197029.061Tour de France, FRA4
197021.063Giro del Veneto, ITA
197021.063N.K. Italië, ITA
197014.061Tour du Luxembourg, LUX3
197011.062Tour du Luxembourg, LUX0
197003.063Giro d'Italia, ITA16
197002.061Giro d'Italia, ITA15
197031.052Giro d'Italia, ITA13
197029.053Giro d'Italia, ITA11
197022.052Giro d'Italia, ITA5
197021.051Giro d'Italia, ITA4
197012.033Paris - Nice, FRA4
196901.072Tour de France, FRA4
196929.061Tour de France, FRA1
196903.061Giro d'Italia, ITA18
196903.061Giro d'Italia, ITA19
196901.062Giro d'Italia, ITA16
196928.051Giro d'Italia, ITA13
196923.051Giro d'Italia, ITA8
196930.033Ronde van Vlaanderen, BEL
196919.033Milano - Sanremo, ITA
196916.031Paris - Nice, FRA10
19691Giro della Campania, ITA
19691Giro del Piemonte, ITA
19691Tre Valli Varesine, ITA
19691Trofeo Matteotti (Pescara), ITA
19693Giro del Lazio, ITA
196804.061Giro d'Italia, ITA15
196824.053Giro d'Italia, ITA4
196823.052Giro d'Italia, ITA3
196821.052Giro d'Italia, ITA1
196805.053Meisterschaft von Zürich, ZWI
19683Giro della Toscana, ITA
19682Paris - Luxembourg, LUX
19681G.P. Cemab, ITA
19681G.P. Beghelli, ITA
196722.073Tour de France, FRA22
196719.071Tour de France, FRA19
196702.071Tour de France, FRA3
196724.052Giro d'Italia, ITA5
19671G.P. Campagnolo, ITA
19672G.P. Commercio & Industria (Prato), ITA
19672Giro del Veneto, ITA
196627.052Giro d'Italia, ITA10
196625.051Giro d'Italia, ITA8
19663G.P. Beghelli, ITA
Leiderstruien
Puntenklassementen
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI