X

Geboortedatum: | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2022-66644400000000
2020-777444000011000
2019-44411100000000
2018-68812200000000
2017-9111146600000000
2016-888444000022000
2015-44322100000000
2014-55511100000000
2013-6662221100011000
2012-444000000000
2011-8884441100011000
2010-881111422003000
2009-22511411002100
2008-77833411001000
2007-44411100000000
2005-44522311001000
2004-888555000011000
2003-666222000022000
2002-44311100000000
2001-4551221100011000
2000-442000000000
1999-333333000011000
1998-4441111100011000
1995-2222221100022000
1992-111100001000
1991-1111111100011000
1990-121121000011000
1989-1111111100011000
1988-1111111100011000
1987-101000000000
1985-111100000000
1983-111100000000
1982-1111111100011000
1981-11110011101100
1979-15115100001000
1978-2222222200022000
1977-15415410211123200
1976-22220011101100
1974-43430011102200
1973-222222000022000
1972-101000000000
1969-1111111100011000
1968-2212211100011000
1960-111111000011000
1956-0000000000
1946-1111111100011000
1942-111111000011000
1931-11011000000000
1921-101000000000
1912-1111111100011000
1906-11111100000000
1471741667096911521554429397700

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
202211.09Tour of Britain, GBR82.PSHill
1. X (-); 2. (); 3. ()
202210.09Tour of Britain, GBR72.PSFlat
1. X (-); 2. (); 3. ()
202209.09Tour of Britain, GBR62.PSHill
1. X (-); 2. (); 3. ()
202203.05Carpathia Couriers Path, POL32.2UMountain
1. X (-); 2. (); 3. ()
202217.04International Presidency Turkey Tour, TUR82.PSFlat
1. X (-); 2. (); 3. ()
202208.04Circuit des Ardennes, FRA32.2Hill
1. X (-); 2. (); 3. ()
202030.09Benelux Tour, BL22.WT
1. X (-); 2. (); 3. ()
202003.09Baltyk Karkonosze Tour, POL12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
202014.08Tour Bitwa Warszawska 1920, POL22.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
202015.07Dookola Mazowsza, POL12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
202015.03Paris - Nice, FRA82.WT
1. X (-); 2. (); 3. ()
202029.02UAE Tour, UAE72.WT
1. X (-); 2. (); 3. ()
202028.02UAE Tour, UAE62.WT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201921.09Tour de Siak, INA32.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201906.08Tour of Poland, POL42.WT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201926.05PRUride PH, PHI32.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201928.02Vuelta Indepencia Nacional, DOM42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201829.09G.P. Chantal Biya, CMR42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201807.07Sibiu Cycling Tour, ROU22.1
1. X (-); 2. (); 3. ()
201801.06Tour de Kumano, JPN12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201828.05Tour du Cameroun, CMR32.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201820.05Tour of the Philippines, PHI12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201822.04Tour du Sénégal, SEN12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201713.09Danmark Rundt, DEN22.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
201711.09Tour Ivoirien de la Paix, CIV22.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201728.07Tour de Guadeloupe, FRA02.2ITT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201727.07Tour of Qinghai Lake, CHN112.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
201728.06Tour of Hungary, HUN12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201718.05Ronde de l'Isard, FRA12.2U
1. X (-); 2. (); 3. ()
201723.04Tour of Mersin, TUR42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201702.03La Tropicale Amissa Bongo (Tabo), GAB42.1
1. X (-); 2. (); 3. ()
201703.02Dubai Tour, UAE42.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
201603.08Tour de Guadeloupe, FRA62.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201617.07Tour of Poland, POL62.WT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201628.05Ronde van België, BEL32.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
201606.05Fleche du Sud, LUX32.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201626.04Tour du Sénégal, SEN42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201613.03Tirreno - Adriatico, ITA52.WT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201609.03Paris - Nice, FRA32.WT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201618.02Tour of the Philippines, PHI12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201503.10Tour of Singkarak, INA12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201526.02Vuelta Indepencia Nacional, DOM52.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201521.02Tour of Oman, OMN52.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
201521.02La Tropicale Amissa Bongo (Tabo), GAB62.1TTT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201412.04Mzansi Tour, ZAF42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201410.03Tour d'Algerie, ALG22.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201427.02Vuelta Indepencia Nacional, DOM92.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201423.02Vuelta Indepencia Nacional, DOM42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201409.02Herald Sun Tour of Victoria, AUS42.1
1. X (-); 2. (); 3. ()
201306.07Tour of Romania, ROU62.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201308.06Tour of Slovakia, SVK52.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201324.05Giro d'Italia, ITA19GT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201322.05Tour of Iran, IRI12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201301.04Tour du Maroc, MAR42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201308.02Tour Mediterraneen, FRA32.1
1. X (-); 2. (); 3. ()
201203.08Tour de Guadeloupe, FRA02.2ITT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201202.05Carpathia Couriers Path, POL02.2UITT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201225.04Tour de Korea, KOR42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201224.03Tour du Maroc, MAR22.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201112.09Tour of Britain, GBR22.1
1. X (-); 2. (); 3. ()
201121.07Brixia Tour, ITA32.1ITT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201115.05Tour of California, USA12.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
201110.05Giro d'Italia, ITA4GT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201108.05Giro del Friuli Venezia Giulia, ITA52.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201120.04Vuelta al Uruguay, URU62.2ITT
1. X (-); 2. (); 3. ()
201120.02Tour of South Africa, ZAF22.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201112.01Vuelta al Tachira, VEN12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201029.10Tour of Marmara, TUR22.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201028.10Tour d'Indonesia, INA52.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201016.10Tour of Hainan, CHN62.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
201011.09Giro del Friuli Venezia Giulia, ITA42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201024.05FBD Insurance RAS, IRL22.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201007.03Tour du Mali, MLI02.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201021.02Tour du Cameroun, CMR62.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
201031.01Tour of Wellington / NZ Cycle Classic, NZL52.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200916.06Vuelta a Colombia, COL92.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200905.02Tour of Qatar, QAT52.1
1. X (-); 2. (); 3. ()
200822.12Vuelta a Costa Rica, CRC92.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200817.09Tour of Poland, POL42.PT
1. X (-); 2. (); 3. ()
200816.09Vuelta Mexico Telmex, MEX42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200806.07Österreich Rundfahrt, OOS02.HCITT
1. X (-); 2. (); 3. ()
200812.03Tour Ivoirien de la Paix, CIV62.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200817.02Tour of South China Sea, HKG42.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200816.02Giro della Provincia di Grosseto, ITA22.1
1. X (-); 2. (); 3. ()
200702.11Tour des Aéroports, TUN52.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200730.07Tour of Hong Kong Shanghai, HKG22.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200726.05Ronde de l'Isard, FRA32.2U
1. X (-); 2. (); 3. ()
200708.03Vuelta a la Communidad Murciana, SPA22.1
1. X (-); 2. (); 3. ()
200503.08Tour of Malopolska, POL02.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200529.07Dookola Mazowsza, POL52.1
1. X (-); 2. (); 3. ()
200511.03Giro del Capo, ZAF42.1
1. X (-); 2. (); 3. ()
200520.02Criterium des Espoirs, FRA32.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200404.09Vuelta a Venezuela, VEN62.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
200412.08Tour de l'Ain, FRA42.3
1. X (-); 2. (); 3. ()
200423.06Noord Nederland Tour, NED1.3
1. X (-); 2. (); 3. ()
200422.05Ronde van België, BEL52.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200418.03Pomona Valley, USA1Nat
1. X (-); 2. (); 3. ()
200410.03Paris - Nice, FRA42.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
200406.02Tour de Langkawi, MAS12.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
200401.02Tour of Wellington / NZ Cycle Classic, NZL72.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
200316.06Vuelta a Colombia, COL02.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
200305.06Vuelta a Antioquia, COL2Nat
1. X (-); 2. (); 3. ()
200325.05Ecology Center Classic Montana, USA4Nat
1. X (-); 2. (); 3. ()
200309.04Sea Otter Classic, USA12.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
200316.03Tirreno - Adriatico, ITA42.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
200312.03Paris - Nice, FRA32.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
200214.07Vuelta a Colombia, COL142.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
200222.06G.P. de Beauce, CDN52.3
1. X (-); 2. (); 3. ()
200229.03Solano Classic, USA2Nat
1. X (-); 2. (); 3. ()
2002Perlis Open, MAS32.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
200117.10Tour du Sénégal, SEN22.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
200125.09Vuelta a Venezuela, VEN12.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
200107.06Giro d'Italia, ITA18GT
1. X (-); 2. (); 3. ()
200108.01Tour of Wellington / NZ Cycle Classic, NZL62.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
200030.07Sachsen Rundfahrt, DUI72.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
200028.05Olympia's Tour, NED92.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
2000Vuelta a Argentina, ARG72.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
2000Vuelta a Argentina, ARG82.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
199911.08Vuelta a Galicia, SPA32.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
199920.06Vuelta a Catalunya, SPA32.HC
1. X (-); 2. (); 3. ()
199901.04Driedaagse van De Panne, BEL32.2
1. X (-); 2. (); 3. ()
199829.07Tour de France, FRA17GT
1. X (-); 2. (); 3. ()
199828.05Tour of Britain, GBR52.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
199817.05Uniqa Classic, OOS42.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
199828.01Tour of Tasmania, AUS32.5
1. X (-); 2. (); 3. ()
199519.07Tour de France, FRA16
1. X (-); 2. (); 3. ()
199508.03Paris - Nice, FRA4
1. X (-); 2. (); 3. ()
199109.05Vuelta a Espana, SPA11
1. X (-); 2. (); 3. ()
199009.09Vuelta a Catalunya, SPA3ITT
1. X (-); 2. (); 3. ()
198905.06Giro d'Italia, ITA17
1. X (-); 2. (); 3. ()
198802.06Giro d'Italia, ITA12
1. X (-); 2. (); 3. ()
198207.07Tour de France, FRA5TTT
1. X (-); 2. (); 3. ()
1979Vuelta a Asturias, SPA
1. X (-); 2. X (-); 3. X (-)
197812.07Tour de France, FRA13
1. X (-); 2. (); 3. ()
197814.05Vuelta a Espana, SPA21ITT
1. X (-); 2. (); 3. ()
197730.03Vuelta al Pais Vasco, SPA4
1. X (-); 2. (); 3. ()
197310.04Vuelta al Pais Vasco, SPA2
1. X (-); 2. (); 3. ()
197314.03Tirreno - Adriatico, ITA2
1. X (-); 2. (); 3. ()
196905.06Giro d'Italia, ITA21
1. X (-); 2. (); 3. ()
196809.05Vuelta a Espana, SPA17
1. X (-); 2. (); 3. ()
1968Coppa Placci (Imola), ITA
1. X (-); 2. (); 3. ()
196016.03Paris - Nice, FRA9
1. X (-); 2. (); 3. ()
195626.04Roma - Napoli - Roma, ITA5
1. X (-); 2. (); 3. ()
194630.06Giro d'Italia, ITA14
1. X (-); 2. (); 3. ()
194206.09Vuelta a Catalunya, SPA2
1. X (-); 2. (); 3. ()
1931Coppa Bernocchi (Legnano), ITA
1. X (-); 2. (); 3. ()
191225.05Giro d'Italia, ITA4
1. X (-); 2. (); 3. ()
190603.06Brussels Classic, BEL1
1. X (-); 2. (); 3. ()
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
202211.091Tour of Britain, GBR82.PSHill
202210.091Tour of Britain, GBR72.PSFlat
202209.091Tour of Britain, GBR62.PSHill
202203.051Carpathia Couriers Path, POL32.2UMountain
202217.041International Presidency Turkey Tour, TUR82.PSFlat
202208.041Circuit des Ardennes, FRA32.2Hill
202030.091Benelux Tour, BL22.WT
202003.091Baltyk Karkonosze Tour, POL12.2
202014.081Tour Bitwa Warszawska 1920, POL22.2
202015.071Dookola Mazowsza, POL12.2
202015.031Paris - Nice, FRA82.WT
202029.021UAE Tour, UAE72.WT
202028.021UAE Tour, UAE62.WT
201921.091Tour de Siak, INA32.2
201906.081Tour of Poland, POL42.WT
201926.051PRUride PH, PHI32.2
201928.021Vuelta Indepencia Nacional, DOM42.2
201829.091G.P. Chantal Biya, CMR42.2
201812.082Volta a Portugal, POR2.1
201822.072G.P. Portugal, POR2.2
201807.071Sibiu Cycling Tour, ROU22.1
201801.061Tour de Kumano, JPN12.2
201828.051Tour du Cameroun, CMR32.2
201820.051Tour of the Philippines, PHI12.2
201822.041Tour du Sénégal, SEN12.2
201713.091Danmark Rundt, DEN22.HC
201711.091Tour Ivoirien de la Paix, CIV22.2
201715.082Volta a Portugal, POR2.1
201728.071Tour de Guadeloupe, FRA02.2ITT
201727.071Tour of Qinghai Lake, CHN112.HC
201728.061Tour of Hungary, HUN12.2
201718.051Ronde de l'Isard, FRA12.2U
201701.052Vuelta a Asturias, SPA2.1
201723.041Tour of Mersin, TUR42.2
201702.031La Tropicale Amissa Bongo (Tabo), GAB42.1
201703.021Dubai Tour, UAE42.HC
201603.081Tour de Guadeloupe, FRA62.2
201617.071Tour of Poland, POL62.WT
201628.051Ronde van België, BEL32.HC
201606.051Fleche du Sud, LUX32.2
201626.041Tour du Sénégal, SEN42.2
201613.031Tirreno - Adriatico, ITA52.WT
201609.031Paris - Nice, FRA32.WT
201618.021Tour of the Philippines, PHI12.2
201503.101Tour of Singkarak, INA12.2
201526.021Vuelta Indepencia Nacional, DOM52.2
201521.021La Tropicale Amissa Bongo (Tabo), GAB62.1TTT
201521.021Tour of Oman, OMN52.HC
201412.041Mzansi Tour, ZAF42.2
201410.031Tour d'Algerie, ALG22.2
201427.021Vuelta Indepencia Nacional, DOM92.2
201423.021Vuelta Indepencia Nacional, DOM42.2
201409.021Herald Sun Tour of Victoria, AUS42.1
201306.071Tour of Romania, ROU62.2
201308.061Tour of Slovakia, SVK52.2
201324.051Giro d'Italia, ITA19GT
201322.051Tour of Iran, IRI12.2
201301.041Tour du Maroc, MAR42.2
201308.021Tour Mediterraneen, FRA32.1
201203.081Tour de Guadeloupe, FRA02.2ITT
201202.051Carpathia Couriers Path, POL02.2UITT
201225.041Tour de Korea, KOR42.2
201224.031Tour du Maroc, MAR22.2
201112.091Tour of Britain, GBR22.1
201121.071Brixia Tour, ITA32.1ITT
201115.051Tour of California, USA12.HC
201110.051Giro d'Italia, ITA4GT
201108.051Giro del Friuli Venezia Giulia, ITA52.2
201120.041Vuelta al Uruguay, URU62.2ITT
201120.021Tour of South Africa, ZAF22.2
201112.011Vuelta al Tachira, VEN12.2
201029.101Tour of Marmara, TUR22.2
201028.101Tour d'Indonesia, INA52.2
201016.101Tour of Hainan, CHN62.HC
201019.094Vuelta a Espana, SPAGT
201011.091Giro del Friuli Venezia Giulia, ITA42.2
201025.074Tour de France, FRAGT
201025.075Tour de France, FRAGT
201024.051FBD Insurance RAS, IRL22.2
201010.044Vuelta al Pais Vasco, SPA2.PT
201007.031Tour du Mali, MLI02.2
201021.021Tour du Cameroun, CMR62.2
201031.011Tour of Wellington / NZ Cycle Classic, NZL52.2
200901.084Clasica San Sebastian, SPA1.PT
200916.061Vuelta a Colombia, COL92.2
200931.054Giro d'Italia, ITAGT
200931.055Giro d'Italia, ITAGT
200911.044Vuelta al Pais Vasco, SPA2.PT
200905.021Tour of Qatar, QAT52.1
200822.121Vuelta a Costa Rica, CRC92.2
200817.091Tour of Poland, POL42.PT
200816.091Vuelta Mexico Telmex, MEX42.2
200827.074Tour de France, FRAGT
200806.071Österreich Rundfahrt, OOS02.HCITT
200812.031Tour Ivoirien de la Paix, CIV62.2
200817.021Tour of South China Sea, HKG42.2
200816.021Giro della Provincia di Grosseto, ITA22.1
200702.111Tour des Aéroports, TUN52.2
200730.071Tour of Hong Kong Shanghai, HKG22.2
200726.051Ronde de l'Isard, FRA32.2U
200708.031Vuelta a la Communidad Murciana, SPA22.1
200518.094Vuelta a Espana, SPAGT
200503.081Tour of Malopolska, POL02.2
200529.071Dookola Mazowsza, POL52.1
200511.031Giro del Capo, ZAF42.1
200520.021Criterium des Espoirs, FRA32.2
200404.091Vuelta a Venezuela, VEN62.5
200412.081Tour de l'Ain, FRA42.3
200423.061Noord Nederland Tour, NED1.3
200422.051Ronde van België, BEL52.2
200418.031Pomona Valley, USA1Nat
200410.031Paris - Nice, FRA42.HC
200406.021Tour de Langkawi, MAS12.2
200401.021Tour of Wellington / NZ Cycle Classic, NZL72.5
200316.061Vuelta a Colombia, COL02.5
200305.061Vuelta a Antioquia, COL2Nat
200325.051Ecology Center Classic Montana, USA4Nat
200309.041Sea Otter Classic, USA12.5
200316.031Tirreno - Adriatico, ITA42.HC
200312.031Paris - Nice, FRA32.HC
200214.071Vuelta a Colombia, COL142.5
200222.061G.P. de Beauce, CDN52.3
200229.031Solano Classic, USA2Nat
20021Perlis Open, MAS32.5
200117.101Tour du Sénégal, SEN22.5
200125.091Vuelta a Venezuela, VEN12.5
200102.073N.K. Italië I.T.T., ITANCTITT
200107.061Giro d'Italia, ITA18GT
200108.011Tour of Wellington / NZ Cycle Classic, NZL62.5
200030.071Sachsen Rundfahrt, DUI72.5
200028.051Olympia's Tour, NED92.5
20001Vuelta a Argentina, ARG72.5
20001Vuelta a Argentina, ARG82.5
199911.081Vuelta a Galicia, SPA32.2
199920.061Vuelta a Catalunya, SPA32.HC
199901.041Driedaagse van De Panne, BEL32.2
199829.071Tour de France, FRA17GT
199828.051Tour of Britain, GBR52.5
199817.051Uniqa Classic, OOS42.5
199828.011Tour of Tasmania, AUS32.5
199519.071Tour de France, FRA16
199508.031Paris - Nice, FRA4
199217.062Tour de Suisse, ZWI1
199109.051Vuelta a Espana, SPA11
199009.091Vuelta a Catalunya, SPA3ITT
19903Ronde van België, BEL
198905.061Giro d'Italia, ITA17
198802.061Giro d'Italia, ITA12
19873G.P. Wallonie, BEL
198530.073Scheldeprijs, BEL
198301.053Rund um den Henninger Turm, DUI
19833N.K. Duitsland - Luxemburg - Zwitserland
198207.071Tour de France, FRA5TTT
198119.043Liège - Bastogne - Liège, BEL
197918.063Tour de Suisse, ZWI6
19793N.K. Spanje, SPA
19793Vuelta a Asturias, SPA
19792Vuelta a Asturias, SPA
19791Vuelta a Asturias, SPA
197812.071Tour de France, FRA13
197814.051Vuelta a Espana, SPA21ITT
197702.063Giro d'Italia, ITA15
197707.043Fleche Wallonne, BEL
197703.042Ronde van Vlaanderen, BEL
197703.043Ronde van Vlaanderen, BEL
197730.031Vuelta al Pais Vasco, SPA4
19773N.K. Duitsland - Luxemburg - Zwitserland
197627.073Scheldeprijs, BEL
197619.033Milano - Sanremo, ITA
197429.093Paris - Tours, FRA
197421.043Liège - Bastogne - Liège, BEL
197411.043Fleche Wallonne, BEL
19743Giro del Piemonte, ITA
197310.041Vuelta al Pais Vasco, SPA2
197314.031Tirreno - Adriatico, ITA2
19722Antibes, FRA
19723Trofeo Laigueglia, ITA
196905.061Giro d'Italia, ITA21
196809.051Vuelta a Espana, SPA17
19681Coppa Placci (Imola), ITA
196016.031Paris - Nice, FRA9
195626.041Roma - Napoli - Roma, ITA5
194630.061Giro d'Italia, ITA14
194206.091Vuelta a Catalunya, SPA2
19311Coppa Bernocchi (Legnano), ITA
19213Tre Valli Varesine, ITA
191225.051Giro d'Italia, ITA4
190603.061Brussels Classic, BEL1
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI