Alex Nicki Sylvest Rasmussen

Geboortedatum: 09.06.1984 | Overlijdensdatum:

Weg Prof GT MT R* K* Baan Veld
Jaar Team Nat Z P L A Z P L A Z R P L D F Z P D F Z R P L D Z P D Z P A Z P A
2016DEN111100000000
2015DEN11000000000
2014DEN244000000000
2013DEN1112111211001000
2012Garmin - BarracudaDEN232311001000
2011HTC - HighroadDEN14514511111100
2010Saxo BankDEN41021141021100000100
2009Saxo BankDEN333300000000
2008DEN5727442400000000
2007DEN16613300000000
2006DEN37473300000000
2005DEN121000000000
1848951113153533113200

Z: Zeges, P: Podiums, R: Ritzeges, L: Leiderstruien, A: Aantal dagen, D: Deelnames, F: Uitgereden
GT: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana
MT: Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo
R*: Giro d'Italia, Tour de France, Vuelta a Espana, Tour de Suisse, Vuelta al Pais Vasco, Vuelta a Catalunya, Criterium du Dauphiné, Paris - Nice, Tirreno - Adriatico, Tour de Romandie
K*: Wereldkampioenschap, Olympische spelen, Liège - Bastogne - Liège, Ronde van Vlaanderen, Paris - Roubaix, Il Lombardia, Milano - Sanremo, Fleche Wallonne, Omloop Het Nieuwsblad, Gent-Wevelgem, Amstel Gold Race, G.P. E3 Harelbeke, Vattenfall Cyclassics - Hamburg, Clasica San Sebastian, Strade Bianche

Zeges
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI Type Leeftijd
201431.07Dookola Mazowsza, POL42.230-052
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Andris Smirnovs (LAT); 3. Maros Kovac (SVK)
201430.07Dookola Mazowsza, POL32.230-051
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Eryk Laton (POL); 3. Mateusz Komar (POL)
201322.05Bayern Rundfahrt, DUI12.HC28-347
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Ben Swift (GBR); 3. Juan Jose Lobato Del Valle (SPA)
201105.06Commerce Bank International Championship, USA1.HC26-361
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Peter Sagan (SVK); 3. Jan Robert Förster (DUI)
201007.05Quatre Jours de Dunkerque, FRA32.HC25-332
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Danilo Napolitano (ITA); 3. José Joaquin Rojas Gil (SPA)
201005.05Quatre Jours de Dunkerque, FRA12.HC25-330
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Gerald Ciolek (DUI); 3. Kévyn Ista (BEL)
201001.05G.P. Herning, DEN1.125-326
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Martin Mortensen (DEN); 3. Joost van Leijen (NED)
201024.02Ruta del Sol, SPA42.1ITT25-260
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Bradley Wiggins (GBR); 3. Tony Martin (DUI)
200820.07Tour of Qinghai Lake, CHN92.HC24-041
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Sebastian Siedler (DUI); 3. Emiliano Donadello (ITA)
200814.07Tour of Qinghai Lake, CHN32.HC24-035
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Hossein Nateghi (IRI); 3. Sebastian Siedler (DUI)
200812.07Tour of Qinghai Lake, CHN12.HC24-033
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Matej Stare (SLO); 3. Hossein Nateghi (IRI)
200811.07Tour of Qinghai Lake, CHN02.HCITT24-032
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. David McCann (IRL); 3. Oscar Sevilla Ribera (SPA)
200814.06Tour de l'Oise, FRA32.224-005
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Jérémie Galland (FRA); 3. Romain Vanderbiest (FRA)
200701.07N.K. Denemarken, DENNC23-022
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Jacob Moe Rasmussen (DEN); 3. Jonas Aaen Jörgensen (DEN)
200605.06Tour de Berlin, DUI2.2U21-361
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Mark Cavendish (GBR); 3. Philipp Seubert (DUI)
200604.06Tour de Berlin, DUI32.2UITT21-360
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Philipp Seubert (DUI); 3. Jérôme Coppel (FRA)
200603.06Tour de Berlin, DUI22.2U21-359
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Mark Cavendish (GBR); 3. Steve Schets (BEL)
200503.09Stuttgart - Strassburg, DUI32.2ITT21-086
1. Alex Nicki Sylvest Rasmussen (DEN); 2. Michael Franzl (DUI); 3. Michael Muck (DUI)
Palmares
Jaar Datum Pos Wedstrijd Rit UCI Type
201618.093Tour of China II, CHN02.1ITT
201517.043Tour du Loir-et-Cher, FRA32.2
201402.082Dookola Mazowsza, POL62.2
201431.071Dookola Mazowsza, POL42.2
201430.071Dookola Mazowsza, POL32.2
201402.052Rent Liv Lobet Skive, DEN1.2
201315.09134Vuelta a Espana, SPAGT
201322.051Bayern Rundfahrt, DUI12.HC
201227.05150Giro d'Italia, ITAGT
201205.053Giro d'Italia, ITA1GTITT
201212.042G.P. de Denain, FRA1.1
201112.082Benelux Tour, BL42.WTITT
201115.062Ster Elektrotoer, NED12.1ITT
201105.061Commerce Bank International Championship, USA1.HC
201129.052Giro d'Italia, ITA21GTITT
201129.05153Giro d'Italia, ITAGT
201110.0450Paris - Roubaix, FRA1.WT
201003.10DNFWereldkampioenschapWC
201024.083Benelux Tour, BL72.PTITT
201007.083Danmark Rundt, DEN42.HC
201024.062N.K. Denemarken I.T.T., DENNCTITT
201018.063Ster Elektrotoer, NED22.1
201030.053Bayern Rundfahrt, DUI52.HC
201007.051Quatre Jours de Dunkerque, FRA32.HC
201005.051Quatre Jours de Dunkerque, FRA12.HC
201001.051G.P. Herning, DEN1.1
201024.021Ruta del Sol, SPA42.1ITT
201022.023Ruta del Sol, SPA22.1
200901.083Danmark Rundt, DEN52.HCITT
200922.072Sachsen Rundfahrt, DUI12.1
200925.062N.K. Denemarken I.T.T., DENNCTITT
200820.071Tour of Qinghai Lake, CHN92.HC
200814.071Tour of Qinghai Lake, CHN32.HC
200812.071Tour of Qinghai Lake, CHN12.HC
200811.071Tour of Qinghai Lake, CHN02.HCITT
200821.063Boucles de la Mayenne, FRA22.2
200814.061Tour de l'Oise, FRA32.2
200801.063Tour des Fjords, NOR1.2
200716.073Tour of Qinghai Lake, CHN32.HC
200701.071N.K. Denemarken, DENNC
200723.063Boucles de la Mayenne, FRA22.2
200706.052CSC - Classic Aarhus, DEN1.1
200730.042Tour de Bretagne, FRA52.2ITT
200725.042Tour de Bretagne, FRA02.2ITT
200605.083Danmark Rundt, DEN52.HCITT
200604.083Danmark Rundt, DEN32.HC
200605.061Tour de Berlin, DUI2.2U
200604.061Tour de Berlin, DUI32.2UITT
200603.061Tour de Berlin, DUI22.2U
200602.062Tour de Berlin, DUI12.2U
200629.043G.P. Herning, DEN1.1
200503.091Stuttgart - Strassburg, DUI32.2ITT
200503.092Stuttgart - Strassburg, DUI22.2
Leiderstruien
Jaar Datum Wedstrijd Rit UCI
201322.05Bayern Rundfahrt, DUI12.HC
201007.05Quatre Jours de Dunkerque, FRA32.HC
201005.05Quatre Jours de Dunkerque, FRA12.HC
200812.07Tour of Qinghai Lake, CHN12.HC
200811.07Tour of Qinghai Lake, CHN02.HC
200605.06Tour de Berlin, DUI52.2U
200604.06Tour de Berlin, DUI32.2U
200604.06Tour de Berlin, DUI42.2U
200603.06Tour de Berlin, DUI22.2U
Puntenklassementen
Jaar Wedstrijd UCI
2008Tour of Qinghai Lake, CHN2.HC
Bergklassementen
Jaar Wedstrijd UCI